5vnt Patvarus Siuvinėjimo Lankelis Nustatyti Bambuko Ratas Kryželiu Hoopas Žiedas 13cm-26cm, "PASIDARYK pats" Siuvimo Įrankiai

5vnt Patvarus Siuvinėjimo Lankelis Nustatyti Bambuko Ratas Kryželiu Hoopas Žiedas 13cm-26cm, "PASIDARYK pats" Siuvimo Įrankiai

w78897

Nauja

Yra sandėlyje

€9.80 €6.76
Vnt.

Žymos: dewalt įrankiai rinkinys, organizacijos siuvimo įrankiai, silicio įrankių rinkinys, numeris įrankių rinkinys, failo įrankių rinkinys, fortepijonui įrankių rinkinys, žaidimas įrankių rinkinys, siuvimo priemonės įdėti, dažų įrankių rinkinys, kniedės nustatyti priemones, .

5vnt Siuvinėjimo Ratą Rinkinys

Specifikacija:

Tipas: Siuvinėjimo Ratas

Medžiaga: Bambukas, Chromo plieno

Spalva: Bambuko Spalva

Forma: Apvalus

Uždarymas: Varžtas

Kiekis: 5 Vnt. (Skirtingų Dydžių)

Funkcijos: Prisitaiko Varžtas

Plotis: Apytiksl. 1cm(0.39 in)

Išorinis Skersmuo: Apytiksl. 13cm, 15cm, 20cm, 23cm, 26cm(5.1, 5.9, 7.9,9.1 in)

Ypatybė:

1. Įvairių dydžių, tinka įvairaus dydžio siuvinėti audiniai, ne iškraipyta, ne blukimas, siuvinėta medžiaga yra sugriežtintos per bambukai gamtos ruožas.

2. Chromo plieno varžtai su bauda priešslydžio sistema reljefinės tekstūros.

3. Poliruoti bambuko išsiuvinėti lankas, kuris yra lengvas, gražus ir nekenksmingas jūsų rankose.

4. Puikus darbo visų rūšių amatų nuo adatos menų audinio dažymo.Puikus darbo visų rūšių amatų nuo adatos menų audinio dažymo kryželiu, rankų darbo siuvinėjimas (juostelės nėriniai, crewel) ir daug daugiau.

5. Siuvinėjimo lankelius yra skirtos laikyti savo audinys įtemptas, kai siuvinėjimas, duobute, appliqueing, rankų siuvimo ar siuvimo gobelenai.

Pakavimo sąrašas:

5 x Siuvinėjimo Lankelius(Įvairių Dydžių)

Kaip naudoti:

1. Atlaisvinkite išorinis varžtas, lygūs viduje lankai, įdėti audiniu lankai, tada įdėti išorinis lankai viduje lankas.

2. Butas audinio ir priveržkite varžtą.

3. Toliau vienodo audinio užtikrinti, nėra klostes, ir atkreipti dėmesį į audinį, kad metmenų ir welt tiek vertikaliai ir horizontaliai, ir, galiausiai, prisukite varžtus.

4. Apžiūrėti lankai, ar ji yra stora pakankamai.Kaip patikrinti sandarumą naudoti adatą su siūlais išgyvena audinio paviršiaus.Jis yra veiksmingas, jei yra didelis sprogimo garsą, kai traukiant siūlus.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai