Austas Gobelenas Patvarus Natūralios Medvilnės Kabinti Papuošalų Sodininkystės Namų Duris, Balkonas, Kiemas, Sodas Dekoras

Austas Gobelenas Patvarus Natūralios Medvilnės Kabinti Papuošalų Sodininkystės Namų Duris, Balkonas, Kiemas, Sodas Dekoras

w78699

Nauja

Yra sandėlyje

€32.74 €16.69
Vnt.

Žymos: haris austas gobelenas, mandala pelėda, paveikslų siuvinėjimas pobūdis, gobelenas sienos audinio trippy, lempos sienos medvilnės, gobeleno gobelenas, austa vilna gobelenas, paplūdimys mandala, durų gobelenas, tapestri sienos.

Aprašymas:

Šie nėriniai sienos kabo dalys yra pagamintos iš natūralios medvilnės virvės, kuri yra higieniška ir patvari.Visi nėriniai sienos kabo dalys yra tvirtas ir patvarus ir gali būti sienos montuojamas.

Unikalus dizainas: Po kelių valandų knotting, rankų medžiagos, kruopščiai pagaminti naudojant natūralias medžiagas, suteikia žmonėms minimalistinio pajusti ir sukurti atsipalaiduoti jausmas patalpose.

Pareigos: Puikiai naudojamas kaip sandėliavimo vazonas leidiniai, žurnalai, tada praturtinti savo namuose.Padaryti puikus asmeninį dekoracija lovos ant sienos arba siauros/siauros sienos, ant sofos arba prie lango.

Bohemišką stilių, sienų apdaila, vaikų kambario ir gimtadienio dovanos labai tinka vestuvėms ar bohemijos teminius vakarėlius.Puikiai tinka svetainė, miegamasis, pagalvėlė, vaikų kambarys, ir net interjero jauki kavinė arba studijoje.

Naudojimas: Prabangus rankų darbo stambių nėrinių kabinti vestuvių fonas, kuris gali būti naudojamas vidaus arba lauko vestuvėms.Naudoti jūsų ceremoniją, priėmimo, galvos stalo, pyragas stalo, ir į savo nuotraukas, pasirinkimas yra begalinis.

Specifikacija:

Pavadinimas: Bohemijos Austi Stovo

Dydis: apie 50*65cm/19.69*25.59 tam, medžio lenta 40*15 cm/sudarė 15,75*5.91 į

Svoris: apie 750g

Pakavimo Sąrašas:

Bohemijos Austi Lentynos*1

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai