ONEMIX Vyrų Laisvalaikio Bateliai Moterims sportiniai Bateliai, Minkštas Aukštos Atoveiksmio Padas Kvėpuojantis Akių Takas, Lauko Treniruoklius Sporto Sportbačiai

ONEMIX Vyrų Laisvalaikio Bateliai Moterims sportiniai Bateliai, Minkštas Aukštos Atoveiksmio Padas Kvėpuojantis Akių Takas, Lauko Treniruoklius Sporto Sportbačiai

w78575

Nauja

Yra sandėlyje

€35.02
Vnt.

Žymos: onemix, onemix sneaker, sportbačiai retro modelis, onemix vyrų batai batus, vyrai onemix, onemix vyrų batai karšto, daug laisvalaikio bateliai moterims, lepard sportbačiai moterys, sportbačiai saucony vyrai, fation bateliai moterims.

ONEMIX Oficialus Įgaliotas Pardavimo

DYDŽIŲ LENTELĖ VYRŲ IR MOTERŲ

Vidinis Ilgis(mm)

260

265

270

280

285

290

JAV

8

8.5

9.5

10

11

12

EUR

41

42

43

44

45

46

UK

7

8

8.5

9

10

11

matavimo mm, 1 mm=0.039 colių, 1 colis= 25.4 mm

Vidinis Ilgis(mm)

220

225

235

240

245

250

JAV

3.5

4

5

5.5

6.5

7

EUR

35

36

37

38

39

40

UK

3

3.5

4

4.5

5

6.5

Pastaba: kojos ilgis yra ne ilgis vidpadžio !

Kojų Ilgis

Apie Spalva:

Prašome pasirinkti batų spalvą, kaip parodyti.Mes atsiųsime jums corret spalvos.

Apie Langą :

Paprastai tam, kad pereiti, kad jūsų loacl užsakymą greičiau ir chearper,mes pakuotės batai be" box ",tai taip, gal gali išvengti užsakymą mokesčių,tačiau mes negalime promiss, kad.Jei norite, kad dėžutėje,prašome palikti pranešimą "langelį", kai jums užsisakyti.

Apie Decleared vertė:

Mes padėsime $10-$25 sklype ,ir paskelbė, kaip "dovana",jei jūs turite bet kokius specialius paprašė,pls pažymėta jūsų užsakymą.Ačiū.

1.Kaip pateikti Užsakymą Pasirinkite produktą----Įtraukti į krepšelį----užsakymą----Kainos patikslinimas(jei necesary)----Įrengtas----Mokėjimo tikrinimo 2. Greitai važtaraštį Visi Daiktai bus išsiųsti per 24 valandas nuo mokėjimo gavimo (išskyrus Atostogas).Jei yra kokių nors netikėtų aplinkybių (pavyzdžiui, jei pavedimas negali laivą iš per 48 valandas), mes susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau, ir stebės, kad ship užsakymą greičiau.Mes pripažins jūsų užsakymą kaip "dovaną",įvertintas apie "$10-$25" už užsakymą.Taip pat tikimės, kad ji gali būti perduota savo užsakymą daugiau, greičiau ir lengviau. 3.Laivybos metodus, Mes laivas visame pasaulyje Kinija Paštu,Hongkong Post, E-paketinio,www.poligon-1.lt Standartas, DHL ir t.t.Mes unabl kontroliuoti pristatymo metu, nes ji yra tvarkomi Trečiųjų šalių paslaugos,bet jeigu sklypas ne atvyksta per numatomą laikotarpį, prašome susisiekti su mumis, mes padėsime jums sekti jį ir suteikti jums patenkinti atsakymą. 4.Grįžti Visą Kokybę kontroliuoja ir gerai supakuoti prieš pristatymas.Bet jei netenkina produkto .prašome susisiekti su mumis per 7 dienas nuo paketą pasirašė.problema bus išspręsta iki protingą sprendimą artimiausiu metu.Jei prašymą sugrįžti paketą.pirkėjas moka už pašto ir laivo atgal su originalios pakuotės. 5.Atsiliepimus, Jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums Visą 5 žvaigždučių atsiliepimus, taip pat.Jis yra labai svarbus mūsų verslo plėtros; nereikia atidaryti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą nepasitarę su mumis.Esame sąžiningi pardavėjas, mes jums tarnaus iki savo pasitenkinimą.

PRAŠOME PATEIKTI MUMS 5 ŽVAIGŽDUTĖS, JEI PATENKINTAS !

Tikslumas produkto aprašymas

Bendravimas su pardavėju

Laivybos laikas

ŽAIBO KODAS PARANKINIUS

Prašome susisiekti su mumis artimiausiu metu, jei nėra įvykdytos, mes siūlome geriausią aptarnavimą, kol būsite patenkinti!Bendrovės Kultūrą

Putian YoungSneaker Co.,Ltd.yra onemix prekės oficialūs atstovai.Ji turi daugiau nei 10 metų patirtį gamybos Europoje ir JAV ir high-end sportbačiai.Tai didelės įmonės, kurios intergrates mokslinių tyrimų ir developement,projektuoti,gaminti ir parduoti.

Įmonė yra įsikūrusi Licheng Rajono,Miesto Putian,Fujian Provincijoje.Padengtas plotas yra apie 25000 kvadratinių metrų plotas,kurį sudaro 8000 kvadratinių metrų prekės eksploatavimo centras,10000 kvadratinių metrų sandėlį ir 7000 kvadratinių metrų gamyklos.Gamykloje yra Huangshi Pramonės Parkas.Ji turi puikias gamybos įranga ir aukščiausio rango gamybos technologija.

Mes turime profesionalių klientų aptarnavimo komanda.Jei yra kokių nors problemų jūsų pirkimo,prašome nedvejodami susisiekite su mumis elektroniniu paštu arba trademanage.Mes pasistengsime atsakyti jums ne pirmą kartą.

'

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai