7-osios Kartos Silikoninių Krūtų Netikrą Krūtinės Cosplay Didžiulis Krūtinės Silikoninės Formos Shemale Drag Queen Fake Boobs Į Crossdress S-E Puodelio

7-osios Kartos Silikoninių Krūtų Netikrą Krūtinės Cosplay Didžiulis Krūtinės Silikoninės Formos Shemale Drag Queen Fake Boobs Į Crossdress S-E Puodelio

w78480

Nauja

Yra sandėlyje

€261.75 €107.32
Vnt.

Žymos: silikono forma plytelių, kavos puodelis, big boob, e revo, voopoo, drag queen apranga, srityje silicio, vilkite voopoo x, krūties netikras, 1 netikrą krūties.

Draugiškas priminimas:

Gamintojas tiesioginės prekybos,100% medicininio silikono netikrą krūties,klaidingai dirbtinių boobs,minkštas ir patogus,bekvapis,beskonis,netoksiškas,yra seksualus grožio.

Nuotrauka yra stora nuoroda, įvairių kūno tipą, efektas bus tas pats, jei jums gauti prekes netenkina, prašome susisiekti su mumis, mes galime padėti jums išspręsti šią problemą!

Jei turite klausimų dėl dydžio, nereikia aklai pirkti, prašome susisiekti su mumis, mes padėsime jums pasirinkti labiau tinka jūsų produktus.

Siekiant užtikrinti privatumą, mūsų klientams, mes laivas glaudžiai kiekvienam klientui, ir produkto pakuotės neturi logotipo.

Pagrindinio pristatymas yra Aukštos Elastinės Medvilnės 75E taurės krūties formą ,užpildymo Putos buvo pašalinta iš mums.

6 spalvų,nuotraukas rodo, spalva 2. jei norite, produkto spalva uždarytas į jūsų odos tonas daugiau,, prašome susisiekti su mumis,šis produktas gali tilpti underbust dydis 75cm~125cm žmonės

Jei esate rusijos,prašome palikti savo vardą ir pavardę.

Aš siūlau jums pasirinkti LANGUS pristatymas.nes Epacket yra labai lėtas.

EYUNG Produkto Deklaracija

1: Apie įpurškimo skylę ir ventiliacijos anga.

Kadangi produktas yra pagamintas iš dirbtinės įtampos, yra plastikiniai įpurškimo skyles ir ventiliacijos angas produkto ir nupjauto paviršiaus nėra produkto kokybės problema.

2: Apie spalvų chromatines aberacijas.

Gaminio dažymas turi tiesioginės įtakos temperatūra, žaliavų ir pigmentai.Taigi, procesas spalva gamybos, skirtingų partijų žaliavų ir pigmentai turi tam spalvos skirtumas.Neįmanoma, kad atitiktų jūsų odos spalvos, 100%.Mes tik kontrolės spalvų skirtumas būtų kuo mažiau.Tai yra nekontroliuojamų faktorių, pagal esamas sąlygas.Taigi, problema produkto spalva skirtumas nėra produkto kokybės problema.

3: Apie pelėsių atidarymo linija.

Gaminiai yra rankų neapdailintais kraštais, ir visų formų, turi pelėsių atidarymo linijų.Dėl skirtingos produktų, dydžio, formos atidarymo linijų, taip pat yra skirtingų dydžių ir proporcijų.Todėl, pelėsių atidarymo linija nėra produkto kokybės problema.

4: Sodinimo santykis.

Dėl stipraus penetrability silikagelio, skverbtis atsitinka, kai plaukai yra pasodinti, ir įsiskverbimo dėl plaukų augimo nėra kokybės problema.

5: Apie produktą spalva punktas.

Dėl tam tikrų nekontroliuojamų veiksnių, labai nedaug produktų yra įvairių spalvų taškų (mėlyna).Po bandymo, spalva taško produktas yra kontroliuojamas per 5 (įskaitant 5), kuris yra ne kokybės problema.

6: Apie produkto raukšles.

Dėl savybes, silikagelis, produktas turės raukšles transportavimo ir sandėliavimo metu.Išskyrus kokybės problema krūtinės raukšlėtis, į raukšles kitų dalių nėra kokybės problemas.

Apie muitinės:

Daugelis Europos šalių, yra labai griežtos muitinės kontrolės, tokios kaip Vokietija, Prancūzija, Belgija ir tt, jei jūs pirkti mūsų produktus, produktus atvykti į muitinės, prašome aktyviai bendradarbiauti su muitų mokėti mokesčius.

Apie produktą drabužiai: produktas yra labai plonas prie krašto, prašome dėvėti talko miltelių ant jūsų kūno prieš jums nešioti jį, tada roll produkto aukštyn ir lėtai jį dėvėti.Gera produktų reikia geros priežiūros.

Apie spalvų produkto:

Mes turime 6 spalvų, tačiau tik 4 variantai.Jei jums reikia kitos spalvos, pvz., spalvos, 6, prašome palikti pranešimą spalvos 6, galite pasirinkti spalvą, mes priimame jūsų žinutę kaip standartas. (Mes taip pat remiame ir pritaikymas produkto spalvų.Jei reikia, palikite pranešimą ir pridėti jūsų norimą odos spalvą nuotraukas.Individualų produktų, nebus priimami arba grąžinami.)

Apie gaminio remonto ir grįžti:

Produktas nėra pažeistas, mes paramą grąžinti, jeigu prekė yra sugadinta, mes galime padėti jums nemokamai remonto paslaugos pirmą kartą, ir padengti pusę siuntimo išlaidas.

Apie kenkėjišką ginčus ir blogi atsiliepimai:

Gaminiai turi kokių nors klausimų, galite susisiekti su manimi arba savo darbuotojų, jei jūs pateikiate ginčo tiesiogiai platforma tiesiogiai dalyvauti, mes neturime jokio valdžios kišimosi.Kenksminga pirkėjai, prašome likti nuošalyje nuo mano parduotuvėje.Aš tiesiogiai jums prisijungti prie mūsų parduotuvės juodąjį sąrašą.

Apie normalias atsiliepimai:

Jei turite kokių gerų pasiūlymų ar komentarų, prašome kreiptis į mane.Jei manote, kad mūsų produktai yra geriau, ar turi kokių nors trūkumų, jūs galite palikti savo atsiliepimus ir mes aktyviai bendradarbiauti.jei jūs suteikiate mums 5 žvaigždžių,duosiu u papildomą 5~10 jav dolerių, kitą kartą šio produkto.

Ačiū jums už jūsų pasitikėjimą ir pasirinkimas

EYUNG darbuotojai sveikina jus

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai