160cm Vamzdžio dugno Gilinimo Priemonių Nutekėjimo Gyvatė Nutekėjimo Švaresnis Lazdos Užkimšti Valiklis Valymo Priemonės Namų Virtuvėje(85cm yra)

160cm Vamzdžio dugno Gilinimo Priemonių Nutekėjimo Gyvatė Nutekėjimo Švaresnis Lazdos Užkimšti Valiklis Valymo Priemonės Namų Virtuvėje(85cm yra)

w77832

Nauja

Yra sandėlyje

€4.82 €3.33
Vnt.

Žymos: elektros nutekėjimo atidarytuvas, švarus vamzdis, pavarų perjungimo rankenėlę aukso, drainer cleaner, klaipėdoje, lengva virtuvės burbulas cleaner, antgalis kanalizacijos, juoda kriaukle cleaner, cleaner nutekėjimo, žarna vamzdis švarus.

Savybės:

1. Kokybės geležies vielos ir pp medžiagų.

2. Lanksti pavasario kabelis ir ištraukiama nagai

3. Pakankamai ilgas, kad gauti giliai į kanalizaciją.

4. Pašalinti bet kokias klumpes ir šiukšles.

5. Virtuvės, vonios, kriauklės, kanalizacija, vonios ir kt.

Aprašymas:

1. Patvarus: valiklis, pagamintas iš geležies vielos ir PP(Polipropileno), užtikrinti aukšto patvarumo.

2. Stora gripper: lanksčiai ir bendable pavasario kabelį į viršų ir ištraukiama nagai ant dugno, valymo galėtų įsikibti, bet užsikimšimas sandariai.

3. Pakankamai ilgai: valiklis yra pakankamai ilgas, kad gauti giliai į kanalizaciją, pašalinti bet kokias klumpes ir šiukšles.

4. Sklandžiai: paviršių valiklio buvo nušlifuotas taip, kad vamzdis nebūtų sugadinta.

5. PP rankena, lengva laikyti ir kraštutiniu atveju.Padedamas jų, dirbant namų ruošos darbus be dirtying savo rankas.Leidžia būti valomi lengvai, be hassles.

6. Virtuvės užkimšti valiklis tinka kasdieniam naudojimui, ir gali veiksmingai rinkti dalelių, tokių, kaip maisto produktai, siekiant išvengti kriaukle nuo užsikimšimo.Applicatable valymo, vonios kambaryje, virtuvėje, kriauklės, vonios ir gilinimo vamzdžių, drenažo, kanalizacijos ir kitose vietose, dažnai užsikemša.

Skelbimas:

Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Medžiaga: pp+ geležies vielos

Dydis:160cm

Spalva:juoda

Paketą, įskaitant:

1 x nutekėjimo cleaner

Atkreipkite Dėmesį : Šis ryšys yra tik 160CM , jei jums reikia 85cm , prašome spauskite čia :

USD 3.29 / vnt. /1 grupė

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai