Elegantiškas-Line Brangioji, nuo Peties Teismas Traukinio Tiulio Vestuvių Suknelė, Žr.-per Galinį Appliques Nėrinių Vestuvinės Suknelės

Elegantiškas-Line Brangioji, nuo Peties Teismas Traukinio Tiulio Vestuvių Suknelė, Žr.-per Galinį Appliques Nėrinių Vestuvinės Suknelės

w77547

Nauja

Yra sandėlyje

€106.51 €67.10
Vnt.

Žymos: alavo suknelės, demin nėrinių suknelė, suknelė wed, apklausa satino suknelė, afrikos dashiki maxi suknelė, mėlyna suknelė gėlių spausdinti, fleurs, chalatas moterims, seethrough, uf derliaus.

KAIP IŠMATUOTI:

Dydžių Lentelė:

PASTABA:

A : Tai suknelė neapima jokių priedų, pavyzdžiui, pirštinių, jwellery,vestuvių šydas, ir krinolīns mergina ( matyti nuotraukose).Siūlymas yra už vieną suknelę tik!!!

B : Nuo kompiuterių ekranai turi chromatinę aberaciją, ypač tarp CRT ekranas ir LCD ekrane, mes negali garantuoti, kad spalva mūsų produktai bus lygiai tas pats su nuotraukų, kai pamačiau.

C: Tai labai normalu, kad 1 colio matavimo paklaida tarp dydžių jūs pateikiate ir dydžių suknelė jums bus gauti.Tokia klaida negali būti priimtas bet kuriuo grąžinimo ar mainų.

D : Suknelė Gali Būti atliekami Pasirinktinis Dydis .Ši suknelė gali būti pagal užsakymą pagaminti pagal jūsų matavimai.Jei jūsų matavimai yra labai toli nuo mano dydžio diagramos, mes esame laimingi, kad suknelė pagal jūsų matavimai, kaip ilgai, kaip jūs sutinkate, kad galutinis keitimas gali būti reikalingi geriausiai tinka.Mes primygtinai rekomenduojame, kad jūs turite savo matavimai, profesinės prieš pirkdami bet suknelė internete.

Draudimo ir pagal Užsakymą: Pirkėjai yra atsakingas už visos draudimo reikėjo, ir jokių mokesčių ar muitų apmokestinti savo šalyje.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai