Vežimėlis Baby Footmuff Universalus Vėjo Medvilnės Žiemą Šiltas Kūdikio Miegmaišis Paketas Suvystyti Už 0-3 Metų Naujagimis

Vežimėlis Baby Footmuff Universalus Vėjo Medvilnės Žiemą Šiltas Kūdikio Miegmaišis Paketas Suvystyti Už 0-3 Metų Naujagimis

w77543

Nauja

Yra sandėlyje

€26.17 €15.17
Vnt.

Žymos: l miegmaišį, bany miegmaišį, kūdikių footmuff, plonas miegmaišis kūdikiui, bebi miegmaišį, žiemos antklodė suvystyti, laimingas miegmaišį, slidinėjimo slidinėjimas, slidinėjimo, kūdikių suvystyti užtrauktukas, kūdikių roll miegmaišiai.

Kulka Taškų:

1、Minkšti ir Patogūs: kūdikių miegmaišis pasižymi storio trijų sluoksnių struktūra, kuri yra minkšti ir patogūs, ir ji yra šiltas ir vandeniui atsparus.

2、Vandeniui ir Neslidžios: paviršiaus miegmaišis yra lotus lapų stiliaus, atsparus vandeniui, ir jis gali išlaikyti savo kūdikių šiltas, ir miegmaišis taip pat yra neslidus.

3、Aukščio Krepšys: miegmaišį funkcijos reguliuojamas multi-parametras, rezervuotas skylę dizainas atgal, ir jis tinka įvairių vežimėliais.

4、Praktinio Užtrauktuku: miegmaišį funkcijos dukart gale užtrauktukas, lengvai gali keisti sauskelnes, siekiant išvengti šalčio.

5、tik aukščiausios Kokybės Footmuff: miegmaišį gali atsispirti vandens, sniego, vėjo įrodymas, ir funkcijos nešiojami oksfordo išorė ir minkštas premium vilnos pamušalas, kuris apsaugo kūdikį nuo vėjo ir sniego.

Techniniai duomenys :

Pavadinimas: Kūdikio Vežimėlis Miegmaišį

Dydis: apie 95*45cm/37.40*17.72 į

Svoris: apie 580g

Medžiaga: paviršinio sluoksnio 100% poliesterio pluošto, polar fleece pamušalas

Įdarui: Pearl Medvilnės

Naudojimas: 99% vežimėlis

Taikoma amžių: 0-3 metų amžiaus

Pakavimo Sąrašas:

Kūdikio Vežimėlis Miegmaišį*1

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai