1 Pora Sodo Pirštinės 4 ABS Plastiko Sodo Gumines Pirštines Su Nagais Greitai Lengva Kasti ir Augalų Kasti Sodinti

1 Pora Sodo Pirštinės 4 ABS Plastiko Sodo Gumines Pirštines Su Nagais Greitai Lengva Kasti ir Augalų Kasti Sodinti

w77520

Nauja

Yra sandėlyje

€4.21 €3.58
Vnt.

Žymos: bonsai rose, gėlių rock, ūkio augalų, 5 pakopa augalų stendas, frog pond, 4 pakopa augalų stovi vazonas bagažinės patalpų, širdies formos arbūzas, hamakas sienos, patalpų augalų lentynos, naujų retų.

Aprašymas:

Skauda pirštus, kai jūs pašalinti piktžolių ar kasti dirvožemyje, net jei jūs turintys dėvėti pirštines?Problema yra, jūs ne dėvėti tinkamas pirštines.Turėtų būti šios poros!Tai 8 Plastikiniai Nagai Sodo Pirštinės galite reklamuoti savo darbo efektyvumą ir apsaugoti jūsų rankas.Pagamintas iš elastingas nailonas ir latekso, pirštinės yra patvarūs ir patogūs ilgai dėvėti.Kas daugiau, ji yra atspari vandeniui.Jokia kita vertus priemonė, reikia, tiesiog dėvėti šios poros pirštinių.Taupykite savo laiką ir energiją per sodininkystės!

Savybės:

* Ar 8 Patvarus Nagai: ABS plastiko pagamintas nagai yra toks tvirtas, kad jie nebus patenka po ilgo laiko naudojimo, kuris gali daro savo darbą efektyviau. * Ar vandeniui&Kvėpuojantis Rankų Apsauga: pirštinės latekso danga gali pasiekti didelį atsparumą prieš pjovimo, nešioti ir slydimo taip, kad jūsų rankos bus apsaugotos per sodinti. * Ar elastinga Medžiaga: Pagaminti iš aukštos kokybės latekso ir nailono, pirštinės numatyta lanksti dėvėti prie įvairių naudojimo. * Kurie yra patogūs Dėvėti: Jau rankogaliai būtų apimta ant riešų, siekiant išvengti bet skauda ir užkirsti kelią dirvožemio vidų nepatektų. * Kurie yra platus: Geriausias pasirinkimas lauke sodinti arba sodas rūpestinga, pvz., kasti, želdinimo ir ravėjimas.

Techniniai duomenys:

1.Prekės Pavadinimas: Sodo Pirštinės 2.Spalva: Žalia+Juoda 3.Tipas: Su 8 Nagai 4.Medžiaga: Lateksas+Nailonas+ABS Medžiaga 5.Ilgis: 26cm 6.Dydis: Vienas Dydis 7.Tinka: Sodo, Kasimas, Sėja, Ravėjimas, Sodinimas ir kt.

Paketų Sąrašo:

1 Pora x Sodo Pirštinės

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai