Diamond Siuvinėjimo Reikmenys Kvadratinių/Apvalus Gręžimo Valdovas Fix Tool Lengva Padarinių Korektorius Diamond Tapybos, Mozaikos Įrankių rinkinys

Diamond Siuvinėjimo Reikmenys Kvadratinių/Apvalus Gręžimo Valdovas Fix Tool Lengva Padarinių Korektorius Diamond Tapybos, Mozaikos Įrankių rinkinys

w77245

Nauja

Yra sandėlyje

€20.69 €12.00
Vnt.

Žymos: flip bateliai parduotuvė, apversti rankinėje moteris, iphone 8 atveju 6s, metalo punch batų, "lenovo" prietaisų skydelis, mini shopper s90, kelnės moteriai ugnį, siauras led sijos, aukso akvarelės.

Aprašymas:

Ką Jūs Gaunate: ateik su 2 vnt 5D Diamond Tapybos Įrankis Valdovas ir 1 Diamond Tapybos Nustatyti Priemones, "PASIDARYK pats" Piešimo Valdovas skirtingų stilių, visi tinka Apvalios Visą Gręžti ir Dalinių Pratybos.

Aukštos Kokybės Medžiaga: valdovai yra pagaminti iš viršaus nerūdijančio plieno, minkšta medžiaga, lengvai ir lanksčiai naudoti, galite naudoti ilgai; Diamond Tapybos Fix Įrankiai pagaminti iš aukštos kokybės plastiko, lengvai reguliuoti, kad drobė daugiau, tvarkinga.

Kūrybinės Praktinės Priemonės: diamond tapybos įrankis gali padaryti deimantų stick patogiau, neater.Akių tinka drobės simbolis tiksliai, kad būtų lengviau klijuoti.Nano-aptraukti, ne klijuoti prie drobės, gali būti lengvai suplėšyti atverti kelią deimantų iš vis pakimba.

Kodėl Jums Reikia Šios Priemonės: diamond dažymo įrankiai leidžia jums užbaigti savo mėgstamą diamond paveikslų greičiau ir lengviau, mėgautis įdomus "PASIDARYK pats" ir užbaigti savo didžiosios šedevrų.

Tinka suaugusiems ir vaikams.

Dydžių Lentelė:

Slyvų Žiedų Valdovas Dydis: 16x7.5cm/6.29x2.95inch

Apvalus Deimantas Valdovas Dydis: 16x4cm/6.29x1.57inch

Diamond Tapybos Fix Įrankiai Dydis: 14x10cm/5.51x3.93inch

Komplektą Sudaro:

2 Vnt Diamond Tapybos Valdovas

1 Gabalas Deimantų Tapybos Fix Tool

Pastaba:

Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio,tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai