Karšto pardavimo akmens ausų kištukai tunelių auskarų, kūno papuošalų, sumaišykite dydžių 6mm iki 16mm daug ausies plėstuvas didmeninės

Karšto pardavimo akmens ausų kištukai tunelių auskarų, kūno papuošalų, sumaišykite dydžių 6mm iki 16mm daug ausies plėstuvas didmeninės

w77001

Nauja

Yra sandėlyje

€16.88
Vnt.

Žymos: 16mm silikono plug, kovos su vandeniu, Granulių Plėstuvas Rinkinys, juoda kištuko daug, korėjos plug daug, ausies tunelis, 16mm vamzdis plug, ranka plėstuvas, rv bakas, tunelis.

Dydis :6mm*4pcs

8mm*8pcs

10mm*8pcs

12mm*4pcs

Kaip 14mm*4pcs

16mm*4pcs

Partijos :6 Dydis ,32PCS/Daug Pastaba : 1.Kitas kiekis yra prieinama,jei visus poreikius kitose kiekis,prašome susisiekti su mumis.

2.Jei klientai išleidžia daugiau nei 300 $apie mūsų produktus,mes nemokamas pristatymas DHL, ar AVS, kurie gali atvykti su 3-12 dienų.

>>apie grąžinimą

Mes priimame grįžti

Jei esate nepatenkinti su prekės arba prekės, atvyko į neveikia,pls susisiekti su mumis nedelsiant iš dalies grąžinti ar išsiųsti į žemiau pateiktas sąlygas:

1.Deklaracijoje turi būti tai pradinę būklę;

2.Grąžinti per 7 dienas;

3.Pirkėjai moka grąžinimo pašto išlaidas.

>>apie Atsiliepimus

Jūsų didelis pasitenkinimas yra mūsų begalinis motyvacija.

Tai labai dėkingi, galite palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių ir mes bus grąžinti.dėkoju už aukštą įvertinimą ir puikių atsiliepimų.

jei jūsų netenkina, prašome susisiekti su mumis.mes išspręsti problemą artimiausiu metu.dėkojame už jūsų pagalbą.

>>apie mus

mes jau gamykloje, pagal užsakymą pagaminti yra.jei jums reikia šiek tiek pavyzdžių, mes siūlome jums nemokamai, bet jūs turite sumokėti pašto išlaidas.jei turite užsakymą čia ir reikia kai kiti mėginiai, mes atsiųsime jums mėginius, kartu su užsakymo.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai