Ausinių Laikiklis Juodas Akrilo Sieniniai Ragelis Stovi Po Stalu Ausinės Laikiklis L-Formos Anti-Scratch Lipni Ausinių Pakabinti

Ausinių Laikiklis Juodas Akrilo Sieniniai Ragelis Stovi Po Stalu Ausinės Laikiklis L-Formos Anti-Scratch Lipni Ausinių Pakabinti

w76544

Nauja

Yra sandėlyje

€13.50 €7.02
Vnt.

Žymos: ausinių stovėti medinė, ausinių stovas su usb, avantree ausinės laikiklis, odinės ausinių laikikliai, headphon turėtojas, lygis laikiklis, ausinių pakaba pagal stalas, lenktos ausinės, stovas, "sony" ausinių pakaba, stalas sienos.

Geriausia rinktis jums ! 【ILGIAU, NAUDOKITE & AUKŠČIAUSIOS KOMFORTO】 ***Profesionalaus lygio oda yra skirtas ilgalaikių, kreką-nemokamai ilgaamžiškumas. ***Ausų komfortą taško, pamiršta ausinės yra net!

Charakteristika: **Šie pakeitimas ausų pagalvėlės yra specialiai sukurta už ilgalaikį komfortą su jūsų profesine stereo ausinės. **Paprastas, Greitas Pakeitimas-Nėra priemonių, reikalingų, dviejų pakopų įrengimas, tik sekundėms, jūs turėsite naujas ausines. ** Tarnavimo laikas, užtikrintas naudoti!Jei jums nepatinka, tiesiog grįžti ausų pagalvėlės visiškai, jokių klausimų, paprašė grąžinti.Individualiųjų požymių: -AUKŠTOS KOKYBĖS: ausinės laikiklis yra pagamintas iš juodo akrilo sklandžiai briaunos dizainas apsaugo ausines nuo subraižyti ir nukrito. -LENGVA ĮDIEGTI: Su stipriais 3M lipdukas.Ausinės laikiklis yra lengva įdiegti su jokia žala arba netvarka.Paviršiaus įrenginio dalis turi būti lygus ir švarus, taip pat neturėtų būti jokių tarpų ar purvo. -GERAI ORGANIZATORIUS: Elegantiškai saugoti savo ausines ant sienos ar kito lygaus paviršiaus.Sutaupyti vietos, ir nereikia imtis iki jūsų stalo. -DYDIS: 3.86" × 2.36" × 1.77".Atraminių įvairių šio produkto yra apie 1,5 kg.Neviršija svorio riba. -PLATUS NAUDOJIMAS: ausinės laikiklis išlaiko savo ausines nuo netvarkos ir lengva pasiekti.Šio daugiafunkcinio stalčiuko gali būti naudojamas pakabinti ausines, krepšiai, pakabos, skėčiai ir t. t.Paketą, įskaitant : 1 VNT daiktą, kaip jums pasirinkti ( Ausinių nepridedami ). * [Didmeninė prekyba & Dropshipping], Prašome nedvejodami susisiekite su manimi, aš duosiu jums labai palankios kainos.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai