2 In 1 Šildymo Puodelis Puodelis Šilčiau Elektros Belaidis Kroviklis, skirtas Namų Biuro Kavos Pieno LHB99

2 In 1 Šildymo Puodelis Puodelis Šilčiau Elektros Belaidis Kroviklis, skirtas Namų Biuro Kavos Pieno LHB99

w76394

Nauja

Yra sandėlyje

€18.61 €12.66
Vnt.

Žymos: puodelis šilčiau, puodelio šildytuvas padas, puodelio šildytuvas usb, medžiaga kavos, taurės usb, kavos cool, puodelis usb šilčiau, taurės chi, puodelis šilčiau belaidžio, puodelis šilčiau.

2 In 1 Šildymo Puodelis Puodelis Šilčiau Elektros Belaidis Kroviklis, skirtas Namų Biuro Kavos Pieno LHB99 Aprašymas: Funkcija:

Pažangi Pripažinimo: apačioje taurė turi įmontuotą belaidžio įkrovimo gauna modulio ir šildymo plokštės, kuri gali būti tiekiami už šildymą.Pluging ir įdėti į taurę, yra ant žalios šviesos, išlaikyti savo gėrimo 55 degC

Belaidžio Telefono Kroviklį: Greito Įkrovimo ir plataus suderinamumo,belaidis kroviklis, skirtas mobiliesiems telefonams, kurį galima bevieliu būdu įkrauti.

Super saugus: Protingas temperatur,e kontrolės jutiklis, su temperatūros valdymo lustas, perkaitimo apsauga.Auto-išjungti išjungti šildymo, apsaugoti baterijos iš per didelė įkrova, Pažangi identifikavimo ir kitų dalykų, kad nebegali dirbti,atsparus vandeniui paviršius.

Naudokite tinkamas taures: Ji gali būti tilptų dauguma puodeliai, tokių stiklo taurės,nerūdijančio plieno puodelis, keramikinis puodelis ir t. t.siekiant geresnių rezultatų, rekomenduojame naudoti plokščiadugnę stiklinę taurę arba nerūdijančio plieno puodelį.Pateikti dangčiu per puodelis bus taip pat padėti išlaikyti šilumą.

Geriausia Dovana Pasirinkimas: Gražus ir kompaktiško dizaino, išlaikyti gėrimų šilta visą dieną.tai puiki dovana jūsų šeimai,meilužio ar draugų, Valentino diena,Padėkos,Kalėdų ar kitomis ypatingomis progomis.

Instrukcijos:

1. Prijunkite maitinimo šaltinis: Įkiškite maitinimo laido kištuką šilumos bloką į elektros lizdą.

2. Pasirinkite režimą: Krovimo režimas - jungiklio pusėje skydelyje atsidaro į kairę dega raudona lemputė, telefonas yra pateikti tiesiogiai, kuris gali būti tiesiogiai apmokestinti; Izoliacija režimas - jungiklio pusėje skydelis atsidaro į dešinę, indikatoriaus lemputė žalia, padėkite kavos puodelį arba teacup dėl izoliuoti laikiklį.Ji saugo jūsų gėrimo temperatūra aplink 55C.

Įskaitant taurės Paketą Įeina: 1 x Belaidis Kroviklis Puodelis Šilčiau

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai