2.5-colių kietąjį diską linijos priemone-nemokama ir vairuotojo-nemokamai, palaiko hot swap, plug and play, OTG support,ORICO 20UTS-C

2.5-colių kietąjį diską linijos priemone-nemokama ir vairuotojo-nemokamai, palaiko hot swap, plug and play, OTG support,ORICO 20UTS-C

w76070

Nauja

Yra sandėlyje

€9.79 €8.81
Vnt.

Žymos: vario magic wand, "dell" diskelių, extrenal kietajame diske, pritaikyti otg, orico atveju, įkroviklis, parallel ata, orico ssd, hot swap sata, dock usb hdd, hotswap pcb.

2,5 colio Tipo-C Kietojo Disko Adapteris

Produkto Kodas ORICO 20UTS-C Suderinamų HDD Tipas 2.5 colių HDD / SSD Sąsaja USB-A Tipo C Medžiaga ABS Palaikoma Talpa 2TB Spalva Juoda Matmenys 52*30*12mm Diegimo Įrankį Nemokamai Pritarė Sistema Windows/MAC/Linux

Naujo Tipo-C sąsaja, patogiau Tipas-C prievadas palaiko aklas prijungti, labai pagerina paprastumas USB sąsaja, ir taps standartu ateities prietaisai.

Paprastas, bet gražus Stačiakampio dizaino su poliruoto paviršiaus sukuria šis gražus kietojo disko adapteris.

OTG funkcija OTG įjungtas telefono ir planšetinio kompiuterio galima prijungti kietąjį diską su šiuo adapteriu (Pastaba: OTG kabeliu nėra, ir tinka tik SSD)

6 Gb / s perdavimo, UASP pritarė Kai SATAIII 6 Gb su USB3.1 Gen1 konverteris poromis su VSD, perdavimo greitis yra iki 500 M/s, o tai reiškia, ji trunka tik 2 sekundes sinchronizuoti 1GB HD filmą.

Tobulas šilumos išsklaidymo Atvira šilumos dizainas leidžia geriau šilumos sklaida už kietuosius diskus.

Įrankis nemokamas montavimas Įdiekite arba pakeisti kietuosius diskus vieną sekundę; palaiko hot-swapping.

Greitai ir efektyviai, nerimauti-nemokamai saugojimas Greitai perdavimo | smart storage | duomenų apsauga

Mini ir nešiojamų Mažas dydis ir lengvas dizainas leidžia jums įdėti jį į savo nešiojamojo kompiuterio krepšys ar dėklą.

Puikus suderinamumas Tinka kompiuterį, nešiojamą, planšetinį kompiuterį, telefoną, smart TV, HD grotuvą, ir daugiau; suderinama su Windows, Mac, Linux ir kitų integruotų sistemų rinkoje.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai