5-10vnt/daug Savęs šildymo Moxibustion Lipdukai moxa moxibustion artemisa Mėnesinės Skausmo Gipso Šiltas gimdos

5-10vnt/daug Savęs šildymo Moxibustion Lipdukai moxa moxibustion artemisa Mėnesinės Skausmo Gipso Šiltas gimdos

w75934

Nauja

Yra sandėlyje

€11.69 €5.38
Vnt.

Žymos: mi moxibustion, shimano alivio, didelis nuskausminimo pleistras, gipso psoriaze, gimdoje, watercool, moxibustion gipso, konverteris moxa, moxa, moxibust.

Produkto pavadinimas

Moxibustion Pleistras

Ingredientai

Kinų žolelių vaistai, pavyzdžiui, plekšnė, ženšenis, Anželika ir Chuanqiong

Savybės

1.Pasirinkite aukštos kokybės self-šildymo geležies miltelių. 2.Išgautų iš natūralių augalų. 3.Neaustinis anti-alerginės medžiagos.

Taikymo sritis

Sub-sveikų žmonių, yra gimdos kaklelio stuburo, įšaldytas petys, reumatoidinio artrito, nugaros ir kojų skausmas, stuburo, juosmens raumenų įtampą, dismenorėja, dismenorėja ir kt.

Pastaba

1. Šis produktas nepakeičia vaistų. 2. Jis gali būti naudojamas iš karto po atidarymo maišelį, arba ji gali būti oksiduotas ir nepavyksta. 3. Pacientams, sergantiems odos opas, odos alergijos, kūdikiams, nėščioms moterims ir krūtimi maitinančios moterys yra neįgalūs. 4. Naudokite atsargiai pacientams, sergantiems cukriniu diabetu ir aukšta temperatūra.

Kodėl verta rinktis mus?

1. Mes esame kokybės tiekėjo medicinos įranga, su daugiau nei 6 metų patirtį projektuojant ir gaminant aukštos kokybės medicinos įranga. 2. Turime stiprių ir profesionalių R&D komanda teikti klientams konkurencingiausia ir aukštos kokybės sveikatos produktus. 3. Gamyklos tiesioginio pardavimo, mes turi kainos pranašumą, todėl, kad jūs galite nusipirkti produktai aukštos kokybės ir žemos kainos. 4. Mes turime puikų aptarnavimą, komandos užtikrinti geriausią paslaugų, transporto, distribucijos ir kt., kuris gali veiksmingiau siekti kontrolės kiekio ir pristatymo laiką, taip, kad jūs galite gauti prekes kuo greičiau. 5. Mūsų produktai atitinka ES CE sertifikavimo ir ISO13485 sistemos sertifikavimas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai