Puikus Promenadzie Vestuvių Vyrų Kostiumas Nustatyti 2018 Balta Slim Fit Kostiumas Homme Vyrų Kostiumas 2 Gabalas Jaunikis Smokingas Kostiumai (Švarkas+Kelnės)

Puikus Promenadzie Vestuvių Vyrų Kostiumas Nustatyti 2018 Balta Slim Fit Kostiumas Homme Vyrų Kostiumas 2 Gabalas Jaunikis Smokingas Kostiumai (Švarkas+Kelnės)

w75841

Nauja

Yra sandėlyje

€92.88 €53.87
Vnt.

Žymos: batman kostiumas vyrams, jaunikis kostiumą, baltas, smokingas balta, vyrų kostiumas, baltas kostiumas vyrams gėjų, traings kostiumas vyrams, vyrų kostiumas baltas, ląstelių kostiumas vyrams, vyrų kostiumas wed, prancūzija kostiumas vyrams.

Gerbiami klientai : Atkreipkite dėmesį, šis kostiumas dydis , pasirinkti savo kostiumas iš šios kostiumas diagramos .Svarbu .Linkiu jums yra malonus laiko !

Tai yra mūsų standartinio dydžio diagramos baigė tinka ,jei nesate tikri, kurios dydis norite ,galite, atlikite žemiau nuotraukoje priemonė, viena iš jūsų kostiumai ,palyginti jums tinka dydis su mūsų dydžių lentelė .

Mes esame vyrų kostiumai prekybos bendrovė iš Kinijos .Gwenhwyfar yra vienas iš mūsų ženklo .kuri orientuota į kokybiškas ir geriausias paslaugas po pardavimo tinka klientams .

GRĮŽTI & KEISTIS

1.Šio produkto sudėtyje yra laivybos mokestis.Tačiau, jei jums pasirinkti neteisingą standartinio dydžio sau ir reikia jį gražinti,laivybos mokestis bus atimti pinigus .

2.Mes negalime sutiko keistis arba atšaukimas po jūsų užsakymas buvo vežamos.

Toliau pateikta informacija yra reikalaujama, kai jūs atspindėti problemą:

Užsakymo numeris

-Vaizdas problema produktas

Jei turite bet kokių klausimų apie grąžinimo politiką,prašome nedvejodami kreipkitės į mus!

3.Jei nesate patenkintas mūsų kokybės produktą,galite grąžinti arba pakeisti savo prekės

per 15 dienų nuo pristatytas dienos.

Rquest:

-Prekę gavau nenaudota,nesugadinta .

ATSILIEPIMAI

Jei yra kai kurių problemų su spalva ,dydis ,kokybė ,prašome susisiekti su mumis prieš, jūs suteikiate mums neutralią/neigiamą grįžtamąjį ryšį .

. Mes labai norėtume suteikti jums patenkinti sprendimas

. Jei jums patinka tai ,nuoširdžiai tikėtis penkių žvaigždučių atsiliepimų .mes taip dirbti sunkiau, kad suteikti jums patenkinti tarnyba .

Ačiū ir Laimingas pirkinių!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai