Šviesos Stick Glow Stick Šviesos Spalvų Keitimas Gražus Liuminescencinės Stick Koncertų Festivalio Šaliai Dekoro

Šviesos Stick Glow Stick Šviesos Spalvų Keitimas Gražus Liuminescencinės Stick Koncertų Festivalio Šaliai Dekoro

w75337

Nauja

Yra sandėlyje

€9.78 €6.65
Vnt.

Žymos: led stick, akordeonas, led pikselių stick, gimtadienis dekoro šalis, Glow stick, koncertas led, storas švyti lazdos, švyti šalis, led šalis, purkštuvų žaislas.

Savybės: gali būti naudojami dėl įvairių didelio masto renginyje akcijas, vakare šalių, gimtadienius, įmonės šventes, angos, vestuvės automobilių padažu, vestuvių pokyliams, koncertai, KTV, barų ir naktinių pramogų.

Produkto naudojimo režimas:

Yra 2 mygtukai apačioje produktą, mygtukas yra dryžuotas mygtuką, pereikite žemyn ir pasirinkite spalvą B raktas yra sklandžiai klavišą, savo ruožtu pasirinkti spalvą įjungimas: Paspauskite mygtuką A arba B, kad įjungtumėte Arti: Paspauskite ir 2 sekundes uždaryti arba A arba B Spalva pokytis: įjungę šviesos spalva, paspauskite klavišą, norėdami pakeisti spalvas, kad ( paspauskite " B " klavišą, norėdami pereiti atgal spalva ), iš viso spalvų.Paspauskite 1, 2, ir 3..., 16 kartų, 1-15 yra spalvų, 16 yra šviesios spalvos, automatinis ciklo režimu, paspauskite 17 metu išjungti šviesą. ( Paspaudus B klavišą, ji pradės iš pastarųjų režimu, pvz., 16, 14, 13.... 3, 2, 1 )

Produktas šviesos spalva:

Yra rūšių šviesos, spalvų, pasirinkti iš: Raudona/Žalia/Mėlyna/Rožinė/Balta/Geltona/Šviesiai mėlyna/ Šviesiai žalia/Violetinė/Oranžinė/Šviesiai rožinė/ Aqua mėlyna/Šviesiai geltona/Tamsiai žalia/Šviesiai raudonas.

parametras:

Medžiaga: Šviesą skleidžiantys dalis: PP, rankena: ABS dervos Gaminį: bendras ilgis 25*3CM Baterijos tipas: 3 x AAA tipo baterijos ( be baterijų ) Svoris: apie 90g Apšvietimo laikas: apie 10-12 valandų nepertraukiamo apšvietimas ( apšvietimo laikas gali skirtis, priklausomai nuo baterijos kokybės ), Lempos: 30,000 val

Sąrašas: Parama lazdelės*1

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai