Automobilinis Usb Garso Vandeniui Kabelio Lizdas USB 2.0 Auto Skydelio Motocycle Flush Mount Skydelis V/F AUX Švino prailginimo Laido Adapteris

Automobilinis Usb Garso Vandeniui Kabelio Lizdas USB 2.0 Auto Skydelio Motocycle Flush Mount Skydelis V/F AUX Švino prailginimo Laido Adapteris

w74959

Nauja

Yra sandėlyje

€4.21 €4.00
Vnt.

Žymos: lizdas usb, "android" doko stotis, garso automobilį, automobilių hub usb, 12v usb 5v lizdu, auto jungtis, usb vape įkroviklis, motociklo usb vandeniui, prostatos vandeniui usb, usb stick.

Automobilio prietaisų Skydelyje Moto Flush Mount Skydelis USB 2.0 3.5 mm M/F AUX Švino ilgiklis Automobilių Optikos Prietaisų skydelį Motocycle Automobilį

Aprašymas:

Kabelio ilgis: 1 m

Spalva: Juoda

- Tai mount USB kabelis yra pagaminti iš vario.Tai galite įsitikinti, didelės spartos duomenų perdavimo.Ir ji ateina su visais dalių jums reikia, kai jūs įdiegiate savo prietaise.

- Tai yra vandens įrodymas dizaino Mount USB kabelis.Taigi, jūs galite įdiegti ją į jūsų valtis ir kiti įrenginio saugos.Jums nereikės nerimauti dėl vandens.

- Lengvas montavimas.Jei nenorite, kad gręžti skylę, už tai mount USB kabelis, jums tik reikia naudoti šį kabelį pakeisti cigarečių degiklio.

- Atkreipkite dėmesį, kad šis mount USB laidas 3.5 mm AUX pratęsimo kabelis ir USB prailginimo kabelis sujungti.Tai nėra konverteris bet koks prietaisas,.Taigi, jei jūsų įrenginys palaiko Aux pratęsimo ir USB prailginimo funkcija, šis kabelis gali dirbti.Ar jis bus dirbti su jūsų prietaisu.

- Tai mount USB kabelis ateina su riešutų ir dangteliai.Ir tai yra vandens įrodymas.

Komplektą Sudaro:

1 Vnt Automobilių Brūkšnys Kabelis

1 Gabalas Montavimo Panel

1 Gabalas vandens įrodymas Bžūp

2 Vnt Plastikinis Sriegis

4 Gabalus Varžtai

Pastaba:

1.Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai