20 lazdos dėmesio cigarečių atveju, USB įkrovimas cigarečių atveju su cigarečių žiebtuvėlis

20 lazdos dėmesio cigarečių atveju, USB įkrovimas cigarečių atveju su cigarečių žiebtuvėlis

w74952

Nauja

Yra sandėlyje

€10.43 €6.26
Vnt.

Žymos: vyrai žiebtuvėliai, auksiniai ryžiai, kristalų lempos, 6m, lengvesni atveju auto, zippo, paprasta elektros cigarečių, "huawei" laivas, gėlių neon, dujų plazmos lengvesni.

medžiaga: plastikas

Spalva: šviesiai valdybos narys/be modelio

Taikoma dovanų teikimas kartų: festivaliai, mugės, reklama, reklamines akcijas, verslo dovanos, atidarymo ceremonijos, apdovanojimai, minėjimai, viešųjų ryšių planavimo

Galite naudoti 20-gabalas modulinės cigarečių dėžės, išimti USB įkrovimo cigarečių žiebtuvėliai, cigarečių dėžutės ir cigarečių žiebtuvėliai atskirai arba kartu.

Atnaujintas volframo vielos cigarečių virimo aparatas, dūmai yra greičiau, elektros šildymo volframo vielos dūmų yra storesnis, dūmų yra greičiau ir patogiau.

Modulinė konstrukcija, cigarečių dėklas ir žiebtuvėlis yra surinkti į kortelės lizdą.Kai montavimas, atidarykite cigarečių atveju dangtis, įstumkite kasetę už žiebtuvėlį į kortelės lizdą, cigarečių atveju, o tada lėtai stumkite jį.. (Pastaba: Cigarečių lašai gali būti tvirtinama į Abi puses cigarečių atveju.)

Vėjo ir nebus užsidegti.Sandarūs, drėgmei atsparus ir atsparus slėgio, todėl tabako stipresnė ir minkštesnė.Lengvas ir patogus nešiotis, tai tinka lauko veikla, pavyzdžiui, kelionės, žygiai, iškylų, žvejybos ir barbekiu.

Įkrovimo režimas Cigarečių Rašytojas priima USB 2.0 "Android" sąsają, ir yra suderinamas su daugeliu automobilių, USB, mobiliojo ryšio energija ir KOMPIUTERIO USB rinkoje (Pastaba: ne baterijos įkroviklis tiesiogiai).

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai