4 In 1 Dviračių Nuoma priekinis žibintas Bike Bicycle Light USB LED Įkrovimo Rinkinys Kalnų Ciklo Priekio Atgal Žibintų Lemputė, Blykstė

4 In 1 Dviračių Nuoma priekinis žibintas Bike Bicycle Light USB LED Įkrovimo Rinkinys Kalnų Ciklo Priekio Atgal Žibintų Lemputė, Blykstė

w7491

Nauja

Yra sandėlyje

€15.72 €9.43
Vnt.

Žymos: dviračio lempa, rinkinys, dviratis telefono laikiklis su maitinimo bankas, dviračių žibintų, dviračių powerbank, abs žibintuvėlis, bicycl led, dviračių powerbank, 30w dviračio šviesos, bicycl lempos, 10 t6.

Motociklo Priekinis Žibintas

Ragas

Jis turi 5 garso režimai, skamba iki 130 dB gali veiksmingai įspėti praeivius transporto priemonių.

Deformacijos Telefono Turėtojas

Jis gali būti naudojamas kaip mobiliojo telefono stovas, nešiojamų ir saugus, geros stabilumo, tinka 4-6.3 colių mobiliųjų telefonų.

Pagalvėlė

Konsolė yra įrengtos smūgį sugeriančios pagalvėlės apsaugoti telefoną atveju ir išvengti įbrėžimų.

Super Šviesus

Trys lempos granulių apšvietimo projektavimo užtikrinti saugaus jojimo naktį.Ji turi tris režimus: stipri šviesa, mažai šviesos, ir mirksi.

Dviratis Telefono Maitinimo Banko Mount

Šio dviračio žibintas pastatytas 4000mAh įkraunama ličio akumuliatorius, galima įkrauti iš kompiuterio, ar bet kokio įrenginio su USB jungtimi.Kas daugiau, su savo 4000mAh didelių pajėgumų, jums gali įkrauti jūsų telefoną, kai dviračiu, ne nerimauti apie maitinimą.

Specifikacija:

Tipas: Motociklo Priekinis Žibintas Medžiaga: ABS Kiekis: 1pc Prekės Spalva: Juoda Tvirtinimo Diapazonas: 4-6.3 Colių Mobilusis Telefonas Įkrovimo Tipas: USB Įkrovimas Įkrovimo Laikas: 5 Val. Baterijos Talpa: 4000mAh Išėjimo Įtampa / Srovė: 0.7 A Priekinis Žibintas Ryškumas: 400 Liumenų Lempos tipas: 3* LED Lemputė Karoliukai Šviesos Režimas: Stipri Šviesa / Low Light / Mirksintis Garsiakalbis Decibelas: 130 Decibelų Garso Režimas: 5 Garso Režimai Pakuotės Dydis: 16*11.5*6cm / 6.29*4.52*2.36 į Grynasis Svoris: 280g / 9.88 oz Pakuotėje: 1* Dviračio priekinis žibintas

**Mūsų paslaugos** Mes paramos Lašas laivybos ir Didmeninė prekyba.Jei turite kokių nors problemų, po to, kai gavo paketą,pls jaustis laisvai susisiekti su mumis, o ne atverti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą. **Dėmesio, Rusijos Draugais** 1.Prašome įvesti savo vardą, pavardę, įskaitant jūsų vardas, antras vardas ir pavardė, kai atliekant mokėjimą; 2. Prašome įvesti savo adreso, įskaitant savo Butą Nr. Gatvė, Miesto, Regiono ir šalies.Kitaip jūsų pakete tikriausiai bus grąžinami! 3. Mes nesame atsakingi už SAVO KLAIDĄ. **Kodėl verta pirkti iš jav??** Gamyklos pardavimo, geriausias kokybės ir konkurencinga kaina!gerai patikrinti, kiekvienas Produktas, prieš laivą iš! **Pristatymas** 1. Mes Laivas visame Pasaulyje, išskyrus Kiniją. 2. Užsakymai tvarkomi per 24-48 valandas nuo mokėjimo tikrinimo. 3. Prieš perkant, Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas.Arba ne, prašom pataisyti prieš mokėjimą. 4. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 5. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai