Stebuklingas Vanduo Ticky Macaron Karoliukai Ne-lyginimo Karoliukai Vaikams "PASIDARYK pats" Žaislai 20 Tinklelis Aksesuarai Dovanos Spalvų Kortelės Nustatyti Vandens Rūko Pupelės

Stebuklingas Vanduo Ticky Macaron Karoliukai Ne-lyginimo Karoliukai Vaikams "PASIDARYK pats" Žaislai 20 Tinklelis Aksesuarai Dovanos Spalvų Kortelės Nustatyti Vandens Rūko Pupelės

w7451

Nauja

Yra sandėlyje

€8.66 €5.89
Vnt.

Žymos: anglies pluošto aukso, puikus žaislas banginis, granulių magija, katė banginis žaislas, granulių vandens, "vichy" vandens dėlionės, granulių hama, aquabead, granulių geležies, hama.

Jei jums patinka šis straipsnis,prašome įtraukti jį į jūsų "Pageidavimų Sąrašą",Jei jums patinka mūsų parduotuvėje,prašome įtraukti jį į savo "Parduotuvėje Sąrašą".Ačiū jums labai!!! ^-^ Magija Vandens Ticky Macaron Karoliukai Ne-lyginimo Karoliukai Vaikams "PASIDARYK pats" Žaislai 20 Tinklelis Aksesuarai Dovanos Spalvų Kortelės Nustatyti Vandens Rūko Pupelės Medžiaga: ekologiška aukštos temperatūros importuotų PS medžiagos; naudojimo temperatūra: nuo 150-200 laipsnių Parametrai: neto masė apie 50 g / vnt Dydis: žr. aiškinamojo schemoje skaičių ir dydį, žirniai šabloną; tik 5mm Pupelės; Minios: vaikams nuo 5 metų amžiaus; mados mėgėjams mados Funkcijos Auginti savo vaiko pažintinių gebėjimų ir rankas-apie galimybes mokyti savo vaiką, tai gerai, judesiai ir kantrybę per trimatis surinkimas; Auginti savo vaiko vaizduotę, erdvinį suvokimą, loginį mąstymą, ir surinkti juos į modelių pagal aprašymą.Taip pat galite pakeisti ir surinkti įvairių stereoskopinis modelius su išsamios iliustracijos!Šis produktas turi galimybę, kad vaikas visiškai vaizduotės, turi teigiamą poveikį didinant žvalgybos ir skatina rankų judesių koordinavimą.

Atsiliepimai

Jei nėra nieko, kad jūs nepatenkinti,prašome susisiekti su mumis prieš atidarant kad ginčą, mes stengiamės išspręsti šią problemą už jus.

Siųsti ir grąžinimas

Galite patikrinti duomenis stebėjimo informaciją interneto svetainėje, www.17track.net.If turite kokių nors problemų, apie, stebėjimo informacijos ,prašome susisiekti su mumis prieš atidarant kad ginčą.

Mokėjimo

Sąlyginio deponavimo yra mūsų geriau mokėjimo metodą.

Pristatymas metodas

EMS ir DHL imsis 3-7 darbo dienų, FedEx imsis 5-12 darbo dienų, jums reikėtų apmokėti siuntimo išlaidas.

www.poligon-1.lt Standartinis Pristatymas /Kinijos Oro Post/El. paketas, Nemokamas Pristatymas ,imsis 10-35 darbo dienomis(Nuotolinio srityje reikia imtis daugiau dienų).Maloniai prašome pažymėti Atostogų ir savaitgalio nėra įtrauktos į darbo dienų.Mes negalime prisiimti papildomų importo mokesčių savo šalyje, prašome suprasti !Prašome nepalikite neigiamų atsiliepimų dėl papildomų išlaidų.Jei turite kokių nors klausimų, ir ypatingą reikalavimas užsakymą, prašome susisiekti su mumis, Ačiū!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai