Iwo N88 Smart Watch Vyras Moteris "Bluetooth" Ryšio Smart Juostą Žiūrėti "Ios", "Iphone", "Android" Xiaomi Telefonai Širdies ritmo Sporto Smartwatch

Iwo N88 Smart Watch Vyras Moteris "Bluetooth" Ryšio Smart Juostą Žiūrėti "Ios", "Iphone", "Android" Xiaomi Telefonai Širdies ritmo Sporto Smartwatch

w73974

Nauja

Yra sandėlyje

€19.96 €7.39
Vnt.

Žymos: smartwatch, oficialus xiaomi, aliang mens watch, smart žiūrėti, iwo 13 pro serija 5, vyrai žiūrėti, w46, w56, smartwach vandeniui, žiūrėti xiaomi.

Iwo N88 "Bluetooth" Ryšio Smart Watch Kraujo Spaudimas, Širdies Ritmo Monitorius Smartwatch Sporto Režimas, "Iphone" Xiaomi "Huawei" Telefonas

Specificaitons

Šio laikrodžio modelio numeris yra N88, pls pažymėti "Bluetooth" ryšį, širdies ritmą, kraujo spaudimą, kraujo deguonies, mutis-sporto režimas, "bluetooth", muzikos, iš viso 8 laikrodžių veidus Platforma HS6620 "Bluetooth" 4.2 5.0 dvitinklis režimas Atveju lydinio Dirželio medžiaga TPU Spalva juoda, mėlyna, raudona,rožinė Pagrindinis ekranas 1.54 colių HD IPS, 240*240 Jutiklinis ekranas 2.5 D fox paviršiaus capacitive full-fit jutiklinis ekranas "Bluetooth" stumti SMS SMS WeChat QQ naujienos ir kitų klientų informacijos ir kitų priminimus laiku Širdies ritmo aptikimo Širdies ritmo monitoringas, jūsų širdies plakimas Pedometer, sporto kalorijų, kalorijų vartojimas, naudotis ridos rekordą Sėdimas priminimas keltis ir keisti nesveiko gyvenimo būdo Miego stebėjimo Tikslas Mokslo Kiekybiškai įrašyti ir analizuoti savo miego būsena Rasti mobiliojo telefono funkcija Anti-lost priminimas.Dviejų krypčių paieška "Bluetooth" muzikos atkūrimo Control mobile muzikos atkūrimo Skambučių priminimas parama Baterijos specifikacijos ir gebėjimų 150MAH didelės talpos polimeras

Žiūrėti Kalba: Lietuvių

App Kalba:

Anglų, SC, TC, Nyderlandai, rusų, prancūzų, vokiečių, portugalų, ispanų, turkų, Japonų, lenkų, arabų, Malaizijos, Tailando, čekijos, slovakijos.

Pranešimo Stumti Kalbos: Supaprastinta Kinų, Visų Europos šalių,

Programa: IOS 9.0 ir daugiau, Android 5.0 ir aukščiau

Renginiai

Kraujo spaudimą,širdies ritmą,kraujo deguonies,miego stebėjimo, "bluetooth" ryšį, SMS priminimą,gaunamus priminimas,žadintuvas,multi-sporto režimas,žingsnius, atstumą,kalorijas, "bluetooth", muzikos, nuotolinio fotografavimo, rasti savo prietaisą

AIŠKU, IR SUBTILUS ŠOKIRUOJANTIS VIZIJA

Lengvas ir spalvingas, subtilus

1.54 COLIŲ IPS EKRANO HYPERBOLOID

PAVYZDINĘ EKRANE ŽIŪRĖTI 3D paviršiaus projektavimas ant priekinio ir atgal, naudojant multil-radianais sukurti nepriekaištinga.Šviesos ir lankstus atveju, teka grožio, šviesos ir šešėlių.

CUSTOM ŽIŪRĖTI VEIDO

JŪSŲ PASAULIS YRA APIBRĖŽTA, GALITE Pasirinkti savo mėgstamą selfie kaip išskirtinis surinkite jūsų laikrodžio.Su įvairių rinkimo funkcijos, visada yra vienas, kad atitinka jūsų nuotaiką, jausmo akimirką.

AI BALSO ANT RIEŠO PATENKINTI JŪSŲ PROTAS

"Bluetooth" balso.Jei esate nepatogu, kad jūsų mobilusis telefonas veikia ,susirinkimų,.Įdėti į savo žiūrėti, skambinti ir atsiliepti į skambučius, ir istorija prijungtas svarbiais momentais.

FIZINĖS IR PSICHIKOS SVEIKATOS JŪSŲ PRIORITETAS

Širdies ritmo ir veiklos duomenų stebėjimo per dieną.Optinis širdies ritmo jutiklis, tiksliai apskaičiuoti širdies ritmą ir kraujo spaudimą data gali būti gautas bet kuriuo metu.Tuo pačiu metu, ji gali būti išmatuota nuotoliniu būdu per APP.

NEMOKAMAI NAUDOTIS

Lengvas ir veiksmingas, pratimas gali tęstis.Mes pritariame, daugiau fizinių būdu pasinaudoti, kad jūsų saugus.Ir toliau naudojasi veiksmingai tapo mūsų tikslas.

SPORTO REŽIMAS, FIZINĖS TRENIRUOTĖS YRA VISIŠKAI SUKURTA

Nauja patobulinta sporto režimas, siekiant patenkinti įvairių sporto entuziastai, veikia ir nemokama pripažinimo pėsčiomis, pažangių funkcijų, tokių kaip tempas realaus laiko naršyti skirta bėgikų.

MIEGOTI RAMIAI

MIEGO STEBĖJIMO VIBRACIJOS SIGNALAS Žiūrėti savo miego per naktį.kai aš prabudau kitą morning.By įrašymo jūsų bus aiškiai suprasti savo miego būseną.

HIGHTWEIGHT ŽIŪRĖTI KŪNĄ, ILGAS BATERIJOS TARNAVIMO LAIKAS

VIENU PASPAUDIMU, GREITAS IŠLEISTI, PAKEISTI DIRŽELIAI DAUGIAU

Mielas drauge, Mes esame sąžiningas pardavėjas, dėl www.poligon-1.lt.Visi mūsų daiktai atkeliauja iš Kinijos su aukštos kokybės.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu iki siųsti laiškus į mane su savo klausimus, mes pasistengsime replyyou per 48 valandas.Ačiū.Mes esame įsipareigoję savo 100% klientų pasitenkinimo ir tikimės ilgalaikio bendradarbiavimo su jumis.

Mokėjimo pranešimas

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. 3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Apie siuntos

Pristatymo laikas apie 7-60 darbo dienų.Tai gali užtrukti ilgesnį laiką, kad atvyks kai kurių šalių, ypač Brazilijoje,Pietų Amerikos,Afrikos šalių. (1) Q:Kai aš atlikti mokėjimą, kas kartą gali būti siunčiami?A:Išsiunčiami per 48 valandas ir pateikti takelio numeris. (2) klausimas:Kiek laiko aš gausiu siuntinį?Jei negavo,kaip aš galiu padaryti ?A:Atsižvelgiant į jūsų šalį, 7-60 dienų.Daugiau kaip 90 dienų, ne gavo, Mes grąžinsime pinigus jums. (3) Klausimas:Jei prekės yra kokybės problemų, kaip aš galiu padaryti ?Prašome susisiekti su mumis, mes išspręsti problemą.Jei pirkėjų nori žinoti išsami informacija apie siuntimo kainas, susisiekite su mumis ir mes pasiūlysime jums priimtiną transporto galimybes.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai