Motociklo Degalų Bako Atspindinti Spalva Lipdukas Lipdukai Dekoratyviniai BMW F800GS/ADV F 800GS F 800 GS

Motociklo Degalų Bako Atspindinti Spalva Lipdukas Lipdukai Dekoratyviniai BMW F800GS/ADV F 800GS F 800 GS

w73716

Nauja

Yra sandėlyje

€8.44 €7.59
Vnt.

Žymos: bmw f30, s1000r lipdukas, f850 gs, lipdukas bakas, anglies tankpad, r1200gs veleno lipdukai, stendas f800gs, triumph motociklą bako lipdukai, 1200 bmw gs, f 850 gs.

Aprašymas:

Būklė:100% visiškai naujas

Spalva:kaip paveikslėlyje parodyta

Medžiaga: Importuojamų šviesą atspindinčios plėvelės

Kiekis: pora lipdukų (kairėje ir dešinėje)

Įdiegti pastaba: Įsitikinkite, kad paviršius yra švarus ir ne neplautas už optimalius rezultatus ir įstatykite į šiltą aplinką

Lipdukai, naudojant metodą

1.Bus automobilio kėbulo gera,ir laikyti automobilio kėbulo sausas.

2.Prašome įsitikinkite, kad pasta padėtį ir lėtai pasta,pasta, tuo pačiu metu,prašome naudoti įrankiai, aplinkosaugos ¾enklelis grandymo butas Kol filmas buvo nugriauta.

3.Tada įklijuokite po pakartotinių grandymo ir paspaudus ,tada lėtai ašaros skaidrios plėvelės.

4.Paspauskite ašarų plėvelės po lipduką Iki butas,Dont ' t let automobilių lipdukai ir amy fizinis atskyrimas arba išsikišusių dalių.

Pastaba: Prieš naudojant šį produktą, prašome švaraus paviršiaus kuro bako pirma, tada naudokite audiniu artimųjų, kai kurie benzinas lenkijos degalų bako padidinti stabilumą pasta, ir galiausiai nuplėšti 3M juosta ant nugaros ir paspauskite jį, lėtai, nepamirškite kartoti ašarų Įklijuodami naikina adhesiveness!

(Vaškas ant kuro bakas turi būti nušluota nuo benzinas artimųjų medžiaga, ir netraukite ir švaraus paviršiaus kuro bakas per tris dienas)

Prašome įvertinti savo bako dydį, prieš perkant .(Dėl Kampo ir apšvietimo, kad produktas gali turėti spalvų skirtumas apie 5% nuo nuotrauką)

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai