JEROLLI Mados Metalo Grandinės Choker Karoliai Moterų Naujo Dizaino Lydinio Maxi kombinezonai su Antkrūtiniais Pareiškimą, Apykaklės, Kaklo Papuošalai

JEROLLI Mados Metalo Grandinės Choker Karoliai Moterų Naujo Dizaino Lydinio Maxi kombinezonai su Antkrūtiniais Pareiškimą, Apykaklės, Kaklo Papuošalai

w73341

Nauja

Yra sandėlyje

€15.02 €10.82
Vnt.

Žymos: garbanoti geležies spiralės hair curler, j galvos nerūdijančio, kamuolys pabaigos, kamuolys pabaigos m3, minesotos valstijos, aqua baigiasi, 10mm ball pabaigos, hair curler su gumos juosta, 2mm ball pabaigos, keistą garbanotas ryšulių 1 vnt.

Karšto Parduoti Žemiau Spustelėkite Tvarka :

Aprašymas

Siuntimo Informacija:

Pakuotė: 1. Visi papuošalai bus atidžiai.

2. supakuotas ir išsiųstas jums saugią būklę. 3. Kiekvienas daiktas su opp pakuotės.Specifikacija: ^ Jei turite specialių nurodymų savo užsakymą tokių kaip dropshipping instrukcijos ir dovana užsakymą, susisiekite su mumis ir mes džiaugiamės galėdami padėti! ^ Jei turite bet kokių klausimų apie mūsų produktus, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Grąžinimo Politika 1, Mes grąžinamosios išmokos arba mainus, jei elementas yra sugadintas arba pamestas. 2, Prašome susisiekti su mumis prieš grąžinti prekes.

Atsiliepimai 1, Kai jūsų prekė atvyksta tinkamos būklės, prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 Žvaigždučių mums.Mes bus daryti tą patį už jus. 2, Prašome nedvejodami palikti jokių neigiamą arba neutralų atsiliepimą, prieš e-mail jūsų problema mums.Mes turime padėti jums išspręsti problemą.prašome nesijaudinkite apie tai.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai