PRO RHINO ĮRANKIAI RP Serijos Aukštos kietumas-Anglinio Plieno Stabdžių-magnetinė Stabdžių-rūgšties Pincetu Grožio Elektronika Juvelyrikos Pramonei

PRO RHINO ĮRANKIAI RP Serijos Aukštos kietumas-Anglinio Plieno Stabdžių-magnetinė Stabdžių-rūgšties Pincetu Grožio Elektronika Juvelyrikos Pramonei

w73192

Nauja

Yra sandėlyje

€12.24
Vnt.

Žymos: pincetai maišelį elektroninių, afro mados, tweezer, įrankių remontas elektroninių, foredom variklis, ts pincetu, Blakstienų Tweezer, autentiškas žiūrėti, pašto antspaudo, mount telefono.

Rusijos pirkėjai, prašome pateikti savo vardą ir pavardę!Pilnas pavadinimas yra jūsų vardas + tėvo vardas + pavardė. Savybės:

1. Specialus nerūdijančio plieno medžiagos, anti-rust, anti-magnetinis, anti-rūgštis.

2. Pincetai kietumas HRC45°~47°, geras elastingumas, nr. deformacijos.

3. Jaustis patogiai, ilgai naudoti, be nuovargio, gali tiksliai smulkius daiktus.

4. Plačiai naudojamas: grožio pramonė, pramonės elektronikos pramonės, mokslo laboratorijos, farmacijos pramonė, laikrodžių, juvelyrikos pramonei ir kt.Pastaba:

Yra 6 modeliai RP serijos pincetu, todėl mes siūlome, 7 opptions, kad būtų pasirinktas, prašome pasirinkti opption norite, pagrįstas realių nuotraukų.

Visos nuotraukos yra realios nuotraukos:

Pastaba apie pristatymą:

Laivybos laikas daugelio šalių normalus yra 7 - 39 darbo dienomis (Rusija 10 - 60 darbo dienų, Brazilija 25-80 darbo dienų ), išskyrus švenčių dienomis.

Tačiau kuris laivybos modelio galite pasirinkti, Prašome pasitiki mumis.Mes pasirinkti geriausią laivybos modelis ir siųsti prekę per 2 darbo dienas (išskyrus švenčių ir poilsio dienas), po patvirtino, jūsų mokėjimą.Jūs gaunate paketą, laiku.

Jums turėtų būti atsakingas mokėti muitus, muitinės ir aišku, muitinės jei yra tarifus.

PASTABA:

BET KOKIĄ ŽALĄ, MONTAVIMO METU NĖRA MŪSŲ PAREIGA IR YRA, KURIEMS GARANTIJA NETAIKOMA.PRAŠOME PATIKRINTI SUDERINAMUMĄ PRIEŠ PERKANT.

Atsiliepimai: Mes padarysime viską, kad palikti jums greitai teigiamų atsiliepimų parodyti dėkingi už jūsų pirkti.Jei dėl kokios nors priežasties yra klausimų, su mūsų produktu ar mūsų paslaugas, prašome pasistengti susisiekti su mumis, kad galėtume išspręsti šį klausimą jums.Grįžtamasis ryšys yra svarbiausias turto www.poligon-1.lt pardavėjui, ir mes siekiame, kad puikiai atsiliepimus kiekvienas klientas.Taigi, jei kažkas yra ne pagal savo skonį, prašome suteikti mums galimybę padaryti viską teisingai.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai