Boho Rankų darbo Pagalvėlė Padengti su Kutai Pagalvę Padengti Maroko Stiliaus Sėdynės Pagalvėlės Užvalkalas Lova Namų Dekoro 45X 45Cm

Boho Rankų darbo Pagalvėlė Padengti su Kutai Pagalvę Padengti Maroko Stiliaus Sėdynės Pagalvėlės Užvalkalas Lova Namų Dekoro 45X 45Cm

w73158

Nauja

Yra sandėlyje

€23.67 €16.80
Vnt.

Žymos: pilow, didelis boho dekoratyvinės pagalvės, pagalvėlė padengti pilka boho, boho dekoras namuose, gėlių, prabangos pagalvėlė padengti, bohemijos mesti pagalvės, kėdė sluoksniuotos, boho užvalkalas, boho pagalvė, macram.

Medžiaga: Medvilnė Modelis: Rankų darbo, Morroccan Stiliaus dekoratyvinės kasos pagalvėlės (tik vienoje pusėje yra kuokštas Raštas, kita pusė yra Balta) Forma: Kvadrato Technics": Rankų darbo Kuokštas Naudojimas: Automobilių, Kėdės, Dekoratyviniai, Sėdynės Svoris:250g~290g/vienetų Skiriasi su dizaino Naudojimas: Kostiumas Buityje,Automobilio,Viešbutis ir Kavos Baras Apdaila,Vestuvės,Sodybos, Metodas Plauti:Sausas valymas Pls Pakuotė: 1 vnt pagalvės užvalkalą ( neįtraukti pagalve vidinis)

Skelbimas:

Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.

Apie Laivybos 1.Užsakymai tvarkomi per 1-5 dienas nuo apmokėjimo, pagaminti ir patikrinti. 2.Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plus yra be tarptautinio sekimo numerį, kuris gali būti stebimas, kai sklypo palieka Kiniją. 3.Greičiau ir Saugiau pristatymo, mes rekomenduojame jums pasirinkti pristatymas per Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, ePacket ar www.poligon-1.lt Standartinis Pristatymas 4.Mes pasirūpinsime, pristatymas pagal adresą, kurį pirkėjas suteikia, todėl prašome patvirtinti ir patikrinti adreso informacija jums užpildyti www.poligon-1.lt. 5.Jei jums nereikia gauti savo daiktą per 60 dienų, prašome susisiekti su mumis.Mes tai patikrinti jūsų.Atsiliepimų Apie 1.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. 2.Prašome palikti Teigiamą Atsiliepimą ir 5 Žvaigždžių,jei esate patenkinti elementus.Būsime dėkingi, jei galite skelbti nuotraukas elementus. 3.Jei turite kokių nors klausimų apie produktus ar mūsų paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Mes padarysime viską, kad išspręsti visus klausimus ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimą.Apie Sugrįžti&Grąžinamoji Išmoka 1.Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti daikto, kuris yra sugedęs ar blogai. 2.Nepamirškite grįžti elementą nepanaudotų būklės ir laikykite originalioje pakuotėje, įskaitant dėžutės ir etiketės. 3.Prašome grąžinti sugedusį ar klaidingų prekės per 7 dienas nuo gavimo. 4.Mes neturime leisti grąžinamąsias išmokas arba mainų, nes proto & laivybos mokestis yra negrąžinamas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai