Pripučiami Jogos Kamuolys Spurgos 50 x 30cm Su Siurblio Nustatyti Pilotas Fitneso Kamuolius Nešiojamų Sporto salę Namuose Jėgų Pusiausvyrą Mokymo Kamuolys

Pripučiami Jogos Kamuolys Spurgos 50 x 30cm Su Siurblio Nustatyti Pilotas Fitneso Kamuolius Nešiojamų Sporto salę Namuose Jėgų Pusiausvyrą Mokymo Kamuolys

w73108

Nauja

Yra sandėlyje

€22.74 €15.69
Vnt.

Žymos: žaidimas lipni kamuolys, namų, priedų joga, spurgos įranga, didelis šveicarijos kamuolys, kamuolys lenktynes, kailio jogos kamuolys, bungee joga, didelis pusiausvyros pad, stabdžių kamuolys streso.

Savybės:

Patvarus Dizainas

Sustorėjimas dizainas, ne latekso slydimui atsparios, tvirtos PVC medžiagos gali padėti iki 300 svarų svorio.Sveria 900g, saugus, ne toksiškas ir beskonis, nėra kenksmingų medžiagų.

Pagerinti Pusiausvyrą ir Jėgą

Pripučiami spurgos rutuliai gali pagerinti pagrindinių jėgų, pusiausvyrą, koordinaciją ir lankstumą.Vykdydami ji priduria, nestabilumo užsiimti stabilizuojančių raumenų padidinti fitneso veiksmingumą.

Puikus Įrankis

Unikalus dizainas leidžia vartotojui pridėti papildomą atsparumą treniruotės laikydami spurgos stabilumo kamuolys tarp savo kojų.Butas pusėje suteikia stabilumo, o sėdi ant mankštos kamuolio.

Plačiai Taikyti

Tinka: body building joga, kojų pratimus, pagrindines mokymo, stabilizavimo, joga, balansas mokymo, kėdės ir krėslai, kurie gali būti naudojami sporto salė, biuras ar klasėje.

Universalus

Ji gali būti naudojama kaip pratybų ir kūno Rengybos Joga įranga, taip pat, kaip darželio ir šeimos sėdimos vietos, nes jis yra daug labiau stabili, lanksčiai ir įdomu, kaip kamuolys.

Techniniai duomenys:

Tipas: Jogos Kamuolys

Medžiaga: PVC

Spalvos: Rožinė, Violetinė, Mėlyna

Kiekis: 1pc

Dydis: 50*28cm/19.68*11.02 į

Svoris: apie 1kg

Pakuotė:

(Rožinė/Violetinė/Sidabrinė)siurblys:

1* Jogos Kamuolys

1* Pripučiami Siurblys

(Rožinė/Violetinė/Sidabrinė)be siurblio:

1* Jogos Kamuolys

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai