Virtuvės Maisto Dulkių Dangtelį Anti-Purvo Atveju Švarus Už 2 Gabaliuką 4 Gabalas Skrudintuvas ir Dulkių & Pirštų Apsauga

Virtuvės Maisto Dulkių Dangtelį Anti-Purvo Atveju Švarus Už 2 Gabaliuką 4 Gabalas Skrudintuvas ir Dulkių & Pirštų Apsauga

w73062

Nauja

Yra sandėlyje

€12.59 €7.93
Vnt.

Žymos: svogūno gabaliuką, konvejerių juostos, skrudintuvas, padengti skrudintuvas, sumuštinių skrudintuvas, maisto produktų mašinos, komercinės skrudintuvas, MC363dn, duonos skrudintuvas su nemokamas pristatymas, 4 skrudintuvas, pirštų atspaudų užraktas.

Skrudintuvas Danga, Poliesteris Skrudintuvas Apima Keturias Gabalas Skrudintuvas ir Dulkių & Pirštų Apsauga

YPATYBĖ:

★[Puiki Apsauga]Šis skrudintuvas padengti puikiai keturių gabalas skrudintuvas ir puikiai apsaugoti savo virtuvės skrudintuvas apsauga nuo dulkių ir švarus,išvengti savo augintinio šokinėti aukštyn arba braižymo skrudintuvas.

★[Aukštos Kokybės Medžiagų Sintezė]Šis skrudintuvas dangtis yra pagaminti iš Poliesterio 90%+medvilnė, 10%;Medvilnės/Poliesterio mišinys dygsniuotas audinys užtikrina, šis skrudintuvas padengti bus stovėti laiko išbandymą.

★[Tinka Dauguma Standartinių Skrudintuvas Size]Dydis:12.5*10*8"', Puikus dydžio už savo skrudintuvas, nebus surengti per daug virtuvės erdvę.

★[Virtuvės Puošmena]yra 3 spalvų jūsų pasirinkimas: Raudona,Pilka,Juoda,galite pasirinkti spalva, kad atitiktų jūsų virtuvės dekoro.

★[Lengva Valyti]Tiek skalbimo mašina ir rankomis plauti yra gerai, mes rekomenduojame plauti rankomis išlaikyti gerą formą.

Produkto aprašymas

Dydis:11.5*7.5*8' '/ 12.5*10*8"/16*7.5*8"

Spalvos:Raudona,Pilka,Mėlyna(Pasirinktinai)

Medžiaga:Poliesteris 90%+medvilnė 10%

Pakuotė:

1 x Poliesteris Skrudintuvas Dangtis

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai