TempoTec Micro-Usb Ir Micro-Usb Kabelis

TempoTec Micro-Usb Ir Micro-Usb Kabelis

w72782

Nauja

Yra sandėlyje

€9.49 €8.92
Vnt.

Žymos: tempotec v1, cabl micro usb, fiio m6, MA12070, pėdų 897, 24bit player, mp3 grotuvas, usb, mp3 disces, fiio q5, garso cabl.

Meilė Pristato Ribotos nuolaida.

Vasario 8, 26, 2021 (JAV laiku).žemiausia kaina 30 dienų.prašome pridėti į krepšelį ir už tai mokėti laiku.

Išimtinė Nuolaida Pasekėjų

Dalis labiau ir daugiau Sutaupyti

Spustelėkite jį, kad dalis punktas su draugais, jūs abu gauti kuponus.

Dalis labiau ir daugiau Sutaupyti

TempoTec Micro-Usb Ir Micro-Usb Kabelis

Pakuotėje: 1x OTG kabelis(micro-usb ir micro-usb )

Kaip sekti savo užsakymą ?

* Už www.poligon-1.lt siunta yra po pristatymo .vidutinis pristatymo terminas 15-60days.Garantijų 90days. * Jis yra pirkėjo atsakomybė stebėti paketą,aišku, custom ir pasiimti paketo iš pareigų. * sekimo Veiksmus:atidarykite stebėjimo Svetainės nuorodą ir parašykite savo sekimo numerį.

Čia yra sekti nuorodą:

stebėjimo nuorodą 1 : global.cainiao.com/index.htm sekimo nuoroda 2 : www.17track.net/en

Pastaba:

* Dėl Skirtingų stebėjimo Svetainėje,jis gali turėti įvairių stebėjimo rezultatus.Tai yra normalu.jūs galite pasirinkti naujausią informaciją. * Dėl vėluojančio, kažkada savo paketą informacija nebuvo naujinama ilgai ,prašome nesijaudinkite, jis bus atnaujintas po kelių dienų. * Jei jūsų paketo Apsistoti muitinės ar pašto tarnybos, susisiekite su savo vietos muitinės ar pašto laiku. * jei stebėjimo informaciją pasakyti savo paketą pasirašė ,bet jūs neturite, ją gavo.Kreipkitės, jei jūsų kaimynas jums padėti pasirašyta, arba patikrinti, ar paketas yra jūsų pašto Dėžutė prie durų.

TempoTec

TempoTec Corp. " yra įsteigta grupė audiophiles.Mes jau siekti geresnės kokybės garsas, ir patogiau vartotojo patirtį.Mūsų daugianacionalinį komanda yra integruota ekspertai iš Kinija, Taivanas, Korėja ir Vokietija, tokios kaip "Muzika neturi ribų".Visi šie geriausi ekspertai turi daugiau nei 20 metų, garso sistemos plėtros patirties.Iš produktų planas, techninės, mokslinių tyrimų, produkto prašymas vartotojo sąsaja, mes stengiamės pateikti geriausių, labiausiai aplinką tausojančių produktų, pasidalinti savo fantastišką patirtį su visais audiophiles.Kaip naujos technologijos, veda, mes tikime, kad ten bus daugiau muzikos, grojo, perduoti, transliuojamas iš PC , mobilieji telefonai, ir daugiau nešiojamų prietaisų.Tikslumas yra unikalumą skaitmeniniame pasaulyje, turi sukaupęs technologijas.Tačiau, galutinis formatas muzika visada analogas.Taigi, be pažangių skaitmeninio garso apdorojimo technologija, mes taip pat įsiklausyti į grįžtamąjį ryšį iš vartotojų ir atrasti galimus poreikius, kurti naujas produktas vartotoją orientuotas, ir pasidalinti bauda klausymo patirtį su muzikos mėgėjams.Mes lūkesčių save mažinimą, tiesa garsas.Technologijos ir žmonija, yra siela ir tikslas TempoTec.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<