Vystyklų Krepšys, Kuprinė Kabrioletas Travel Tote Vystyklų Krepšys PU Oda atspari Vandeniui Sauskelnių Maišas Kūdikių Vystyklų Kuprinė

Vystyklų Krepšys, Kuprinė Kabrioletas Travel Tote Vystyklų Krepšys PU Oda atspari Vandeniui Sauskelnių Maišas Kūdikių Vystyklų Kuprinė

w72567

Nauja

Yra sandėlyje

€47.28 €32.15
Vnt.

Žymos: kabrioletas kuprinės, piniginės tinka, kabrioletas valkata kuprinės, piniginės, kamufliažas kuprinės, piniginės, raundas kuprinės, piniginės, kabrioletas kuprinės, piniginės "pasidaryk pats", kabrioletas kuprinės, piniginės pigiai, suede kabrioletas kuprinė, cucci kuprinės, piniginės, funkcinės kuprinės, piniginės, kabrioletas kuprinės, piniginės mėlyna.

Kulka Taškų:

1、Kelių priežasčių: PU odos krepšiai, paklotų krepšiai gali būti naudojamas kaip kuprinės, rankinės, arba gali būti pakabinti ant vežimėlio.Maišeliai yra elegantiškas, tinkamas prekybos, kelionių ir daug kitų progų.

2、Paprasta Laikyti: vidus vystyklų krepšys yra 2 termiškai izoliuoti krepšiai, akių saugojimo krepšiai ir kitų audinių essentials".Maišelį galite laikyti temperatūra kūdikiui buteliuko, tada jūs galite greitai pašalinti vystyklų iš akies vystyklų laimėtojui.

3、Kompaktiškas Dizainas: maišelis gali tilpti labiausiai baby essentials " ir vis dar atrodo organizuoja ir kompaktiškas.

4、Didelės Talpos: kuprinė siūlo keletą nepriklausomų laikymo krepšiai, įskaitant pieno butelius, vandens buteliai, drabužiai, vystyklai, išmanieji telefonai ir kt.

5、Paketą, Įskaitant: komplektą sudaro du vežimėlio kabliai, vieną petį, ir vienas vystyklų mygtukai, vienas izoliuotas maišelį, vienas kosmetikos maišą, taigi makint produkto kovoti dėl kelionės, ekskursijos ir daugiau.

Techniniai duomenys:

Audinys: aukštos kokybės PU odos

Pamušalas: bokštas aksomo

Dydis: apie 40x30x15cm/15.75*11.81*5.91 į (individualų)

Svoris: apie 0.85 kg

Pakavimo Sąrašas:

2*vežimėlis kablys

1*dirželis per petį

1*vystyklų padas

1*šilumos izoliacija krepšys

1*kosmetikos krepšys

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga , TT .Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO .

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS .

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI A H savo pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI .IŠIMČIŲ NĖRA !Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ , gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.poligon-1.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai