Keli Naudoja Grynas Kokoso Riešutų Eterinis Aliejus, Natūralus Masažas, Spa Atsipalaiduoti Šalto Drėkintuvai, Plaukų Kondicionierius Makiažo Valiklis

Keli Naudoja Grynas Kokoso Riešutų Eterinis Aliejus, Natūralus Masažas, Spa Atsipalaiduoti Šalto Drėkintuvai, Plaukų Kondicionierius Makiažo Valiklis

w72307

Nauja

Yra sandėlyje

€7.18 €2.87
Vnt.

Žymos: autizmo kokosų aliejus, eterinis aliejus "rainbow " abby", šalta alyva, paspauskite, paspauskite grilis, stiprus levandų eterinis aliejus, atsipalaiduoti, masažo aliejus rožė, grynas eterinis aliejus, įranga naftos, disaar greitą palengvėjimą.

Apie Produktą

Natūralus Organinis Aukščiausios kokybės pirmojo Spaudimo Kokosų Aliejus yra Geras jūsų sveikai odai bei plaukams, praturtintas Lauro Rūgšties, kuri yra vidutinės grandinės riebalų rūgščių, kurios labai naudingos, kaip papildomą forma monolaurin kūno viduje žmogaus.Lauro Rūgštis yra antibakterinių savybių ir antioksidantas.

Kai jis taikomos jūsų odą, tyliai, tai ne neplautas ir hipoalergicznych.Taikyti ant odos po vonioje atkurti drėgmės, laikydami jaunatviškas ir anti-senėjimo rezultatas. -Pašalinti kosmetika. -Masažas ramina raumenis. -Užtikrinkite, kad jūsų geros galvos ir stabdžių pleiskanų paliekant plaukus 1-2 valandas iki plovimo prevencijos plaukų slinkimo.

Odos: Kokoso aliejus yra naudingas sausas ir krekingo odos.Sudėtyje yra vitamino E, kuris yra natūralus drėkiklis.Stiprina odą minkšta ir lygi.Atkurti odos drėgmės tvirtai ir jaunimo ieško.

Plaukams: Kokosų aliejus pasilieka plaukų drėgmės ir išlaikyti spindinčią plaukų.Yra vitamino E, kuris stiprina plaukus sveikus.Lauro rūgštis ir kaprino rūgštis buvo naudingas plaukų slinkimo.Sočiųjų riebalų rūgščių kokoso aliejus yra persmelkia į galvos odą ir saugo jos drėgmę.

Savybės:

Ingredientai: Kokosų Aliejus

Viršutinės Natos: Kokoso

Tinkamumo laikas: 2 metai

Svoris:50ml

Kaip naudoti: galima naudoti kaip švieži valiklis, makiažo valiklis, kūno, masažo aliejus, plaukų priežiūros aliejus ir kt

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai