Aukštos kokybės JPRO DLA+2.0 Transporto priemonės Sąsaja Dyzelinas Naujausias 2016 V1.0 programinės įrangos, Sunkiųjų Sunkvežimių Skaitytuvas Laivyno Diagnostikos Įrankis

Aukštos kokybės JPRO DLA+2.0 Transporto priemonės Sąsaja Dyzelinas Naujausias 2016 V1.0 programinės įrangos, Sunkiųjų Sunkvežimių Skaitytuvas Laivyno Diagnostikos Įrankis

w72290

Nauja

Yra sandėlyje

€336.90
Vnt.

Žymos: dyzelinas vyrai, skeneris sunkvežimis, softwar, yx125, automobilių programinė įranga, licencijos programinė įranga, variklis variklio 20hp, fcar skaitytuvas, sunkiųjų sunkvežimių skaitytuvas, ELM327.

Dėl Kinijos Naujųjų Metų ilgų atostogų ir gamybos ciklą, išsiuntimo dienos bus pratęstas iki Kovo pabaigos iki 2021 m. Nereikia nustatyti, kad, jei jūs neturite jį priimti.

100% Aukštos kokybės Profesionalus Diagnostikos Įrankis JPRO DLA+2.0 Transporto priemonės Sąsaja Dyzelinas Sunkiųjų Sunkvežimių Skaitytuvas Laivyno Diagnostikos Įrankiai su Naujausia Versija 2016 V1.0

Funkcijos: 1, Programinės įrangos galiojimo laikotarpis yra vieneri metai nuo aktyvavimo dienos, bet jūs galite susisiekti su mumis nemokamai aktyvavimo keygen po patvirtinimo laikotarpį. 2, Programinės įrangos versija: 2016V1 2017 m., programinės įrangos gali paprašyti ją atnaujinti, tai, ką mes siūlome daryti, atnaujinimas, nes tai gali sukelti neaiškios klaidingas. 3, WIFI: 4.0.6114.1 Aparatinės įrangos versija yra USB ir WIFI dvi versijos.Dabar tik USB versijos, skirtos parduoti.Vairuotojo versija: USB: 4.0.5983.2 4, Operacija sistemos palaikymas: Windows 7 ultimate 32bit & 64bit, " Windows 7 professional 32bit & 64bit.Sudedamųjų dalių sąrašas: Programinės įrangos DVD-ROM su Keygen ir Vairuotojai JPRO DLA+ 2.0 Adapteris Kabelio Tipas-2 Transporto priemonės Kabeliai (6-Pin, 9-Pin kodą), Tipas-B OBDII Kabeliai ("Ford", GM, Sprinter, Mack & "Volvo") Diegimo instrukcija: dabar, tik USB verison yra parduoti, WIFI versija nebuvo išleista dar.Vairuotojas pateikia dvi versijas pasirinkimas.Kiti JPRO produktai yra visi pažangą.

Muitinė:

Hi dear, mes tik šiek tiek pelno apie šios prekės, kaip žinote, mokėti muitus yra kiekvieno žmogaus atsakomybė, kai importuojančios,todėl, jei muitų už savo pareigas,pls jį sumokėti, jei ne, visus nuostolius turi būti beared patys.

Laivybos Sąlygos:

Jei jūsų mieste yra atokioje vietovėje, pls mokėti papildomų 45usd nuotolinio valdymo mokestį, kuris yra gautas laivybos bendrovė, arba mes pristatyti prekes jums labiausiai pigiausias būdas.dėkojame už jūsų kooperacijos ir supratimą.

Grąžinimo Politika:

Jei esate nepatenkinti su jūsų pirkti .prašome susisiekti su mumis greitai, mes galime pasikeisti, kad jūs,tačiau pirkėjai yra atsakingas už turas wayshiping kaina .

Jei jūs turite bet kurį elementą proplem, tiesiog rašykite mums greitai, mes padarysime viską, kad slove ji per 24 valandas, prašome nepalieka blogų atsiliepimų, prieš kreipdamiesi į mus, tai nėra geriausias būdas slove proplem.ačiū!

Jei norite daugiau prekių, mes galime suteikti jums šiek tiek discout,ačiū!

Susisiekite Su Mumis:

Mūsų darbo laikas :

Pirmadienį-penktadienį:10:00--20:30 interneto paslaugos

Šeštadienis:9:00--12:30 pm

Ir jei niekas atsakyti į jums internetu,nesijaudinkite.palikti mums pranešimą arba užrašykite savo norus,mes susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai