Automobilių Auto Kompasas reguliuojamas Balansas Metrų Nuolydžio Indikatorius Žemės Matuoklis su LED Šviesos Off-Road Transporto priemonė, VISUREIGIS Vadovas kamuolys

Automobilių Auto Kompasas reguliuojamas Balansas Metrų Nuolydžio Indikatorius Žemės Matuoklis su LED Šviesos Off-Road Transporto priemonė, VISUREIGIS Vadovas kamuolys

w72259

Nauja

Yra sandėlyje

€14.74 €12.53
Vnt.

Žymos: žemės matuoklis, rev metrų motociklas, automobilių žemės matuoklis, skaitmeninis inclinometer lygis, auto kompasas, skaitmeninis šlaito, karinis kompasas, inclinomet, chip id60, kompasas turizmas.

Aprašymas:

Transporto priemonių lygio kaip matavimo Kampas ir aukštis, Kampas ir keisti kūno sukimosi Kampas apie produktą.Kontrolės organas Kampu keisti bet kuriuo metu, naudodami nemokamą rotacijos, jos jautrios laipsnis yra didesnis, teikti duomenis nuolydis ir jo, kad jums daugiau sužinoti apie eismo sąlygas, vairavimo saugumą.

Produkto priima supaprastinti projektavimo, graži išvaizda, prabangus, produktai yra šviesos svorio, pagrindo sugrąžinti klijai yra patogus įdiegti.

Apdailos ir dizainas yra pirmos klasės, yra geriausias įranga jūsų vairuotojo kelionė

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

Spalva: kaip paveikslėlyje

Dydis: 11.7 x 7 x 5cm

Kontrolės organas Kampu keisti bet kuriuo metu, naudodami nemokamą rotacijos, jos jautrios laipsnis yra didesnis, teikti duomenis nuolydis ir jo, kad jums daugiau sužinoti apie eismo sąlygas, vairavimo saugumą.

Pakuotė:

1 x balancer šlaito priemonė

Pastabos:

prašome leisti 1-3cm klaidų tikrasis matmuo dėl rankinis matavimas!Ačiū !

Realios spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl kompiuterio ekrano rezoliuciją, ekrano ryškumas, kontrastas ir kt.

Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis prieš palikti neigiamų atsiliepimų, mes stengiamės tarnauti jums, ačiū už jūsų supratimą!

TIKIMĖS, KAD JŪS TURITE GRAŽUS PIRKINIŲ!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai