Naujas Lavos Lempa Dekoratyvinis Jellyfish Šviesos Miegamajame Naktį Žibintai, Naktiniai staleliai, Lempa, Namų Dekoracijas Didelio Ryškumo Aliuminio Lydinio 3D

Naujas Lavos Lempa Dekoratyvinis Jellyfish Šviesos Miegamajame Naktį Žibintai, Naktiniai staleliai, Lempa, Namų Dekoracijas Didelio Ryškumo Aliuminio Lydinio 3D

w71826

Nauja

Yra sandėlyje

€11.88 €6.77
Vnt.

Žymos: sūnus lempos, elektros druskos lempos, pilant žibintas 3d, lavos lempa, apšvietimo seletti, stalo lempos, medūza lempos, 3d dragon lempos, lempa, miegamojo lempa.

Savybės:

Jis yra tinkamas asmens apdaila miegamieji, balkonai, stalų, langų ir pan.Jis taip pat tinka asmens vestuvės, vestuvės, įmonių, gimtadienio, įvairios šalys, KTV, viešbučiai, restoranai, romantiškas kavinės ir kt.

Muzikos, sporto ir pramogų produktus

Išsamus grafinis dizainas

Lavos lempa yra taip pat vadinamos medūzos lempa, ir stiklinis butelis atrodo, kad lava teka.Principas šiluminės energijos formų amžina poveikį, šviesos ir šešėlių judėjimą ir yra cool.

specifikacija:

Šviesos šaltinio tipas : kaitinimo lempos

Atspalvis medžiaga: aliuminio

Jungiklio tipas: mygtukas

Stilius: modernus

Vidutinė gyvenimo: 10,000 (val.)

Transformatorius: None

Maitinimo šaltinis: per lizdas

Taikymo sritis: vidaus apdaila, miegamasis, šalis, viešbutis holiday

Spalvos: raudona, mėlyna, žalia, oranžinė

Tipas: Europos Sąjunga

Pastaba: Šis produktas yra Europos kištuko, ne padaryti klaidų,

Pakuotė:

1 * Lavos vaškas lempos

Dėkojame už jūsų paramą!Sveiki atvykę į pirkti pas mus!Yra tiek daug naudingų ir pigios prekės mūsų parduotuvėje.Have a nice day!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai