20/50 Sėklos Pod Kempinės Sėklos Starteris Sponge Ankščių Endoprotezų Šaknų Augimą Sponge Žvakės Hydroponic Indoor Garden Sėklos Pradeda

20/50 Sėklos Pod Kempinės Sėklos Starteris Sponge Ankščių Endoprotezų Šaknų Augimą Sponge Žvakės Hydroponic Indoor Garden Sėklos Pradeda

w70863

Nauja

Yra sandėlyje

€9.70 €6.79
Vnt.

Žymos: patalpų žolės sode, gėlių sėklų pakelių, šiūruoklių washcloth, igarden protingas sodas, bonsai sėklų, sėklos dėklas, hydroponic bokštas sistema, hydropon, dwc hydroponic sistema, ženšenis sėklos.

Savybės:

1. Praktiškai naudojant: yra daug mažų skylučių kiekvieno darželio kempine, kuri yra patogi, sėkloms sudygti ir išeiti iš kiauto, ir ji gali sumažinti darbo krūvį, tinka progoms.

2. Aukštos kokybės Medžiagos: sėklos ankštimis kempinė yra pagaminta iš aukštos kokybės kempinė, minkštas, patvarus ir kvėpuojantis, daugkartinio naudojimo ir vandeniui, ir ji gali užtikrinti saugos augalų.

3. Puikus Dydis: Naudokite sėklos pod kempinės su sodinimo krepšius ar sėklų įvežimo sistemos patikimos, daigumas ir sveikų šaknų vystymąsi.

4. Kelių priežasčių: sėklos ankštimis kempinės tinka gėlių sėklos, medelynas /daržovių sėklos, medelynas /centralizuotą vaikų darželio, lengvas valdymas /lengvai perkelti ir transporto.

5. Plačiai Naudojamas: sėklos pod kempinė tinka daigumas hydroponic augalai "PASIDARYK pats" darželio dėžės ir klonavimo mašinos.Ar naudojatės prekybos klonavimo aparatas arba speciali vaikų darželio lange, tai yra teisingas pasirinkimas augalų daigumas.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Sėklos Pod Kempinė

Medžiaga: biochar-medvilnė

Dydis: 20*20*40mm/0.79*0.79*1.57 į

Informacija:

Šios sėklos ankštimis kempinė yra skirtas būti naudojamas kartu su Kupolu sėklų įvežimo sistema.

Tai patogus ir ekonomiškas kempine gali būti naudojamas gyvenimui!

Naudojimas:

Kai esate pasiruošę pradėti sodinti naujus augalus,

Pirmiausia įsitikinkite, kad kempinė yra kruopščiai dezinfekuoti (šilto vandens su bloko baliklis yra gera).

Tada, pamirkykite kempinę į šiltą vandenį kelioms minutėms.

Kempine galima išskleisti, atskleisti iš anksto išgręžtos skylės, viename gale.

Tiesiog pastumkite sėklų į skylę kiekvieno kempine ir vieta sėklų sponge ląstelėse sodinimo bloko, jūs galite nueiti į kitą sveikas ir stiprus sėklos!

Biologiniai kempinė yra sudarytas iš žirnių tyrės, sintetinio pluošto blokas ir elastingas polimeras.

Kempinės taip pat yra biologiškai skaidomos.

50 vienetų sodinimo kempine, tinka dome sėklos sistema,

Paprasta naudoti: Tiesiog pamerkti į vandenį kelioms minutėms patekti į sodinimo plytų.Biologiniai sponge sudaro žirniai, sintetinio pluošto strypai ir privalomas polimerai.Kempine taip pat turi biologinio skaidymo funkciją!

Kempinė naudojama naftos sėklų ekstraktas, sudaryti puikias sėklos mityba.

Pakavimo Sąrašas (papildomas):

Sponge * 20

Pakavimo Sąrašas (papildomas):

Sponge * 50

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai