Tipas-C 4 USB HUB Expander-Ultra Plonas Mini Nešiojamieji 4-Port USB 3.0 Hub USB C HUB C Tipo STEBULĖS Ethernet Adapter

Tipas-C 4 USB HUB Expander-Ultra Plonas Mini Nešiojamieji 4-Port USB 3.0 Hub USB C HUB C Tipo STEBULĖS Ethernet Adapter

w70852

Nauja

Yra sandėlyje

€3.88
Vnt.

Žymos: 50ft ethernet kabelis, hub usb, c tipo ethernet, kabelis usb c ethernet adaptador, belkin usb c hub ethernet, mac usb c hub ethernet, usb c ethernet adapter anker, 7 hub, c hub usb, kabelio raudona rj45, usb 3g ethernet adapter.

Produkto aprašymas 4-IN-1 USB HUB -- Keturi USB 3.0 prievadus, susijusia su išėjimo Tipas-C uosto, teikiančios didelis duomenų perdavimo greitis iki 5 Gbp/s.LED darbo lemputė, veikia valstybė yra aišku iš pirmo žvilgsnio."PLUG & PLAY -- Naudojamas su ne išorės veiksniai arba galingumą.Mažos didelio Ir Nešiojamų -- Gaminio dydis: 8.2 cm x 1,4 cm x 0,7 cm, 17g vienetui.Aliuminio lydinys, išorė, kompaktiškas ir padorus.Galima prijungti USB diską, Kortelių skaitytuvą, Pelę, Klaviatūrą, Mobilųjį kietajame diske, Gamepad ir t.t., taip pat galima naudoti Tipo C uosto mobiliųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių, tokių kaip "Samsung", "HUAWEI", "Nokia" ir kt.

Savybės: Pastatytas daugiau nei įtampos, nei dabartinis, nuotėkio ir trumpojo jungimo apsauga vienetų apsaugoti savo prietaisai saugūs, bet kuriuo metu.Kompaktiškas ir lengvas, jį lengva nešiotis.Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, saugus ir patvarus naudoti.Tai labai patogu leidžia prijungti USB įrenginius, pvz., telefono, išorinių kietųjų diskų, flash diskai ir kt.

Specifikacijos: Linijos ilgis: 130mm Dydis: 82x14x7mm Medžiaga: Aliuminis Mg lydinių Spalva: Pilka, Sidabro

Pastabos: 1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose. 2.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, prašome leisti 1-3mm nuokrypis.Ačiū!

Pakuotė: 1 x USB Hub

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai