Fizzi gazuoto Vandens Aparatas SodaStream Soda Club Išorės Co2 Bakas Adapteris Plieno Nerijos Žarnos Rinkinys W21.8-14

Fizzi gazuoto Vandens Aparatas SodaStream Soda Club Išorės Co2 Bakas Adapteris Plieno Nerijos Žarnos Rinkinys W21.8-14

w70600

Nauja

Yra sandėlyje

€3.96 €3.37
Vnt.

Žymos: co2 pistoletas, co2 soda stream, rankena šautuvas, co2 pistoletas, co2 bakas butelis užpildyti šokinėjimas, co2, pcp bakas, w21.8 co2, adapteris co2, pritaikyti sodastream.

Informacija: 1.Leidžia naudoti standartinę CGA-320 ar DIN477/W21.8 dideli CO2 bako labiausiai sodastream mašinos.Veikia su dauguma Soda, Sodastream Mašinos ir leidžia normaliai veikti be jokių nuolatinių pokyčių. 2.Sutaupyti pinigų korekcijai.Ši sistema leidžia jums prijungti savo Soda-Club / Sodastream Mašina išorinio Ne-Sifonas CO2 Bakas, kuris turi CGA-320 ar DIN477/W21.8 Išleidimo Vožtuvas, kaip 5 svarų, 20LB ar 50lb komercinės CO2 tankai. 3.8 mm Plieno Tinklelio žarnos ilgis 5ft(1.5 metro), aukšto slėgio žarnos,labai patvarus ir tai nėra lengva sulankstyti, sulaužyti.

SVARBI PASTABA :

jei norite atjungti sankabos,prašome spausti mašina mygtuką daugiau serval laiko nutekėjimo liekamųjų dujų,ar kitas, su o žiedas sankaba bus blowed out.

PASTABA: adapteris šis produktas gali ne dirbti su RPV-Vožtuvas,Jei jūsų didelis rezervuaras turi RPV vožtuvas,jums reikėtų kad RPV vožtuvas stumia adapterio

AR galite choos "RPV" padaryti užsisakyti tiesiogiai.

Kaip tai veikia?

jei norite atsukti pin vožtuvas iš mašinos: 1.Uždaryti vožtuvą iš didelių dujų baliono 2.Paspauskite mygtuką " daugiau serval laiko nutekėjimo likęs Co2( jeigu atjungiate jungtis tiesiogiai, be šio žingsnio,o žiedas greitai sankaba bus blowed out ) 3.Atjunkite greitai couplero

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai