10vnt 20cm Dirbtinio Šilko Gėlių Kamuolys Auksas & Sidabro Vestuvių Puošmena, Stalo Papuošimas, Vestuvių Gėlės Susitarimą Florie

10vnt 20cm Dirbtinio Šilko Gėlių Kamuolys Auksas & Sidabro Vestuvių Puošmena, Stalo Papuošimas, Vestuvių Gėlės Susitarimą Florie

w70099

Nauja

Yra sandėlyje

€75.98 €69.15
Vnt.

Žymos: žvakių laikiklis vaza, rotango vainikas, popierinių vestuvių centerpieces vaza, puošmena dalys, artifici gėlių, centerpiec, vestuvių stalo gėlių puošmena, gėlių kamuolys, velykų apdailos lentelės parametrai, arbatinukas vestuvių dekoras, šalis vestuvių stalo runner.

10vnt 20cm = 8inches Dirbtinio Šilko Auksas & Sidabro Gėlių Kamuolys Vestuvių Puošmena, Stalo Papuošimas, Vestuvių Gėlės Susitarimą Florie

Gražus gėlių kamuolys bus padaryti gražus apdaila ant jūsų vestuvių, baby shower, ar jubiliejų baseinas dekoro.

6"pomanders 20" pomanders taip pat avaliable.Jei reikia, prašome susisiekti su mumis daugiau informacijos.

Sąrašas yra 10pieces.Rodomi 8" skersmens, tai yra avaliable įvairių dydžių ir spalvų.

Spalvos: visiškai 26 spalvas kaip Balta, raudona, žalia, geltona, oranžinė, tamsiai mėlyna, violetinė, rožinė, balta, žydra, šampanas,mėlyna vestuvių kamuolius .

Pusė kamuolys stiliaus ir gali būti išleistas kartu lengvai.Kiekvienas kamuolys sudaro 2 pusė kamuolius.Bus supakuotas priglus prie sutaupyti laivybos ir kamuolys bus grįžti prie normalaus formą po palikus juos atlikti tam tikrą laiką.Kai kurių gėlių vadovai gali nukristi, bet gali būti sugrąžinti lengvai fotografuoja jį arba naudojant lengvesni išlydyti šiek tiek stiebo.

Bet derinys spalvų, taip pat galima.Dirbtinio Šilko Kabo Gėlių Kamuolys/ Bučiavosi Kamuolys / Pomanders Vestuvių ir Renginių Dekoravimas

Gėlių pomander kamuolys yra taip pat žinomas kaip bučiavosi kamuolys.Tai puikus gėlių kamuolys gali būti naudojamas kaip vestuvių stalo puošmena arba tiesiog nušalintas nuo linijos, dekoratyvinės juostelės, lynų ar laido.

Kamuolys gėlės gali būti laikomas kaip puokštė ar naudojami kaip vestuvių pew papuošalai ceremonija - ir vestuvių priėmimo, taip pat.

Suaugusiųjų palydovai nuotakos šalis gali atlikti šių gražių puokštės taip pat, bet mažiems palydovams, pavyzdžiui, gėlių mergaičių ir jaunimo pamergės dažniausiai vežti juos, nes jie yra labai praktiška ir paprasta laikyti.Jie gali būti dekoruoti ir puošia beveik nieko.

Ką galite gauti iš šio sąrašo:

10vnt šilko rožė gėlių bučiavosi kamuolius 20cm =8inches

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai