Universalus Automobilio Šoninis Veidrodis Lyginimo Sistemos, Auto Pusėje Veidrodis, Veidrodėliai Rinkinys Universalus Automobilių Optikos Automobilių Reikmenys

Universalus Automobilio Šoninis Veidrodis Lyginimo Sistemos, Auto Pusėje Veidrodis, Veidrodėliai Rinkinys Universalus Automobilių Optikos Automobilių Reikmenys

w69674

Nauja

Yra sandėlyje

€11.14 €9.58
Vnt.

Žymos: veidrodis traktoriaus, "honda fit galinio vaizdo veidrodėlis, galinis valytuvas toyota yaris, veidrodis saab, 2 din peugeot, auto kartus, mazda 2 skyactiv veidrodis, veidrodėliai rinkinys, honda spirior lankstymo veidrodžiai, lemputė hyundai santa fe, audi a3 lankstymo veidrodėliai.

[xlmodel]-[custom]-[]

Universalus Automobilių "Smart Auto" šoninis veidrodis lyginimo sistema

Savybės:

Sistema yra compatibly prie originalios automobilio elektros sistemos ir apsaugos sistemos.

Tekinimo ACC ANT atsiskleis šoninis veidrodis automatiškai.

Sistema gali sulenkite šoniniai veidrodėliai automatiškai, kai ACC išjungti ir uždaryti duris.

Sistema gali atsiskleisti šoninis veidrodis automatiškai, kai ACC off ir duris atrakino .

Auto sulankstomos/išsiskleidimas, veiksmingą anti-braižymo ir anti-susidūrimo.

Universalus Automobilių pusėje veidrodis, veidrodėliai rinkiniai yra įrenginys, kuris yra remiamas 12V automobilių, kurių funkcija nuotolinio valdymo uždaryti šoninis veidrodis(šoninis veidrodėlis bus apversti p ed žemyn, o vairuotojas paspauskite mygtuką "lock" mygtuką originalių automobilių nuotolinis) ir, kai vairuotojas pradėti ACC ant šoninis veidrodis bus atidaryta automatiškai(šoninis veidrodėlis bus apversti p ed o ACC yra).

Apsauga nuo perkrovos, jei durys, uždara/atvira, pernelyg dažnai, sistema bus sustabdyti kartus/atsiskleisti pusės veidrodėlis, siekiant apsaugoti variklį šoninis veidrodis.

Lengvas montavimas, nereikia keisti jokios originalios automobilių laidai ir aplinka.

Pastaba:Prieš diegdami šią sistemą, įsitikinkite, ar jūsų automobilis buvo įrengta centrinio durų užrakto sistema,Ir prašome prisijungti Žalia viela iš valdymo blokas su užrakto signalo laidas centrinis durų užraktas .Visi automobilių telpa , Bet savo automobilį, reikia turėti elektros veidrodis kartus funkcija.

A. originalių automobilių klavišus kontrolės, automatinė sulankstomos/išsiskleidimas

B. Lengva kontroliuoti Vairavimo patalpų mygtuką kontrolės galinio vaizdo veidrodis sulankstomos/išsiskleidimas

C. vairuotojas pradėti ACC ant šoninis veidrodis bus atidaryta automatiškai

01. Užrakinti automobilio galinio vaizdo veidrodis automatiškai veidrodėliai

Vairuotojas paspaudžia originalus "lock" mygtuką, galinio vaizdo veidrodis automatiškai kartus originalus automobilio galinio vaizdo veidrodis turi aprūpinti elektra lankstymo

02. Pradėti ACC ant galinio vaizdo veidrodis automatiškai skleidžiasi

kai vairuotojas pradeda ACC ant šoninis veidrodis bus atidaryta automatiškai(šoninis veidrodėlis bus apversta aukštyn, o ACC yra).

[xlmodel]-[custom]-[]

[xlmodel]-[custom]-[4370

1. ribota Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.poligon-1.lt!

1. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go

2. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotės su visais komponentas pridedami priedai, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.poligon-1.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

3.Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Jei Jus Tenkina Mūsų produktus, Prašome Palikti Visą-žvaigždės ir Gerų Atsiliepimų Už mus.Jūsų Atsiliepimai bus Skatina mus DARYTI tai Geriau ir Toliau.Ačiū!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai