Dirigentas gręžimo su metalo įvorės 5mm. Skylę jig. Šablonas, skirtas priedas ir baldų surinkimas arvant 32 D5

Dirigentas gręžimo su metalo įvorės 5mm. Skylę jig. Šablonas, skirtas priedas ir baldų surinkimas arvant 32 D5

w69626

Nauja

Yra sandėlyje

€11.70
Vnt.

Žymos: d5 siurblys, kreg jig 5, baldai skylę, 42mm grąžtas, sraigės gręžimo, grupė medienos jig, dailidžių šabloną, elektrinis gręžtuvas bush, medienos forstner stendai, 100mm grąžtas.

Dirigentas ARVANT 32Д-5 Skirtas Būtent Th Ir patogus Th gręžimo skylės detalės iš medžio drožlių plokštės, MDF arba faneros, dėžės su gylis iki 600mm.

Produktas pagamintas Apie Pagamintas iš tvirtos, nedegių ir drėgmei atsparus plastiko, kuris yra 7 kartus stipresnis nei texolite.

Dirigentas turi storis 16mm, kuri atitinka storis dalys, medienos drožlių plokščių, taip pat ant laido griežtai centras, tarpas 32mm nuo centro, grūdinto plieno įdėklai, kurio vidinis skersmuo 5mm, yra paspaudimų, kuriuos galima naudoti grąžtus su 5 ir 4,8 mm.Mes rekomenduojame naudoti 4,8 mm grąžtas, kuris suteikia daugiau atskirų statybos, kai surinkti, ir tuo pačiu palieka galimybę koreguoti pozicijos, pridėto dalys.

Bendra darbo trukmė yra 570mm, kuri leidžia sėdėti dalių iki 600mm gylio.

Šis dirigentas leidžia jums gaminti su didelio tikslumo priedui, baldų plokštės, visiškai nieko, mažesnis tikslumas sedimentacijos mašinos.Tai yra naudinga, tiek profesionalus baldų kūrėjai ir namų Šeimininkai, lengviau ir greičiau dirbti.

Perkant 32d-5 dirigentas jums per trumpiausią laiką ir su didelio tikslumo galės rinkti Bet kokią baldai Iš medienos drožlių plokščių, medienos ir MDF.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai