EMS Veido Massager Elektros V formos Veido-Kėlimo Dvigubo Smakro Reduktorius Anti-Aging Veido, Masažas Kėlimo&Sugriežtinti Grožio prekės

EMS Veido Massager Elektros V formos Veido-Kėlimo Dvigubo Smakro Reduktorius Anti-Aging Veido, Masažas Kėlimo&Sugriežtinti Grožio prekės

w68972

Nauja

Yra sandėlyje

€8.65 €8.48
Vnt.

Žymos: žiauri tiesa, grožis, veido šveitiklis, veido roller akmens, lieknėjimo į dirželiai, bžūp dvigubo smakro, grožio priežiūros produktas, dhl, v veido ems, automatinis gamybos mašina, pramoninės kosmetikos mašina.

Savybės:

* 【V FACE LIFT:V FACE LIFT】 atsisveikinti su dvigubai chins, įmonė veido odą, pagerina veido ir kaklo raukšles, ir užkirsti kelią žuvo skruostų.Jums atrodo jaunesnis ir daugiau dvasinis.

* 【EMS Technologijos:EMS Technologijos】 Priimti EMS technologijos veiksmingai skatinti kraujo apytaką ir stimuliuoti baltymų regeneraciją, odos stangrinanti ir veido liftingo efektą, padeda pertvarkyti savo veido kontūrus.

* 【Ergonomiškas DesignErgonomic Dizaino】 Paprasta power on & off mygtuką valdymo, patogus operacijos.Galvos nešioti dizainas, ergonomiškai pritaikyti savo veidą be nutraukiamas lengvai.

* Naudoti: Naudoti nuo 10 iki 20 minučių kiekvieną rytą ir vakarą.Kiekvieną naudojimą gali naudotis veido raumenis ir sugriežtinti veido linijas.

* Aukštos kokybės ABS medžiagos suteikia lygų paviršių ir patvarus, rezultatų ilgai naudoti, lengvas ir nešiojamų už nešiotis patogiau, tinka naudoti savo namuose, biure, kelionės ir kt.

Specifikacijos

Medžiaga: ABS, Silikonas,

Spalva: Juoda, Balta

Galia: 1W

Maitinimas: Pakraunama

Galios On/Off: Mygtukas Valdyti

Pakavimo Sąrašas:

1 x Veidą Massager

1 x Krovimo Kabelis

/ Apie paslaugos /

Dėl Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas

Ilgiau Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos po užsakymo įvykdymo;

Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės

Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai