90/100/110/120cm prabanga purus šuo lova pliušinis spurgos naminių gyvūnėlių lovos karalienės dydžio šunų lova tinka dideli šunys/katės ramiai miegoti

90/100/110/120cm prabanga purus šuo lova pliušinis spurgos naminių gyvūnėlių lovos karalienės dydžio šunų lova tinka dideli šunys/katės ramiai miegoti

w68823

Nauja

Yra sandėlyje

€42.22 €21.11
Vnt.

Žymos: oficialus xiaomi, aitvarai šunys, l pliušas, priedų šuo, prekės prabanga moteris, katė žaislas, maži aštuonkojai pliušas, ryšiai augintiniai, žiurkėnų žaislas, šuo.

- Puikus augintiniai bet kokio amžiaus, pasirinko tinkamo dydžio, savarankiškai atšilimo fleecy medžiaga saugo jūsų kitty ar šuniškas šiltesnis žiemą. - Alsuoja aukštas-palėpė prabangus patraukli super minkštas ilgai pliušas,apvalios formos, shaggy, kriauklė minkšta pet lova išlaiko savo pliušinis tekstūros metų. - Iškeltas ratlankio sukuria saugumo jausmą ir suteikia galvos ir kaklo parama, o super-minkštas pildymo siūlo sąnarių ir raumenų skausmą. - Leisti savo augintiniui burrow, gyvūnai bus pilnas, ramus miegas, gerinti elgesį ir sveikatą. - Tai jauki lova yra lengvas ir nešiojamų kelionės.Ji yra labai lengva, transportavimo ir patogu nešiotis jį į automobilį.

Dydžių Lentelė:

4XL : skersmuo 120cm tinka augintiniai mažiau nei 60KG

XXXL: skersmuo-110cm tinka augintiniai mažiau nei 50KG

XXL: skersmuo 100cm tinka augintiniai mažiau kaip 45 KG

XL: skersmuo 90cm tinka augintiniai mažiau nei 35KG

L:skersmuo-80cm tinka augintiniai mažiau nei 27KG

M:skersmuo 70cm tinka augintiniai mažiau nei 18KG

S:skersmuo-50cm tinka augintiniai mažiau nei 5KG

XS:diametras 20cm tinka augintiniai mažiau nei 0,5 KG

Paketų Sąrašo : 1x Pet lova

Pastabos:

1,Prašome suplakti ir įdėti jį 1-2 dienas atidarius paketą, jį ,tada jis bus grįžti į įprastą formą. 2,Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl vadovo matavimo ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant. 3,Prašome suprasti, kad spalvos gali egzistuoti chromatines aberacijas, nes įvairios paskirties nuotraukas.

Daugiau Spalvų

Spauskite ant nuotraukos žemiau, norėdami pirkti

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai