220V 55800mAh Li-ion Baterija Bevielis Elektrinis Pūstuvas Elektrinis Pūstuvas Kompiuterio Cleaner, Dulkių siurblys, Dulkių Oro Pūtimo Galia Įrankis

220V 55800mAh Li-ion Baterija Bevielis Elektrinis Pūstuvas Elektrinis Pūstuvas Kompiuterio Cleaner, Dulkių siurblys, Dulkių Oro Pūtimo Galia Įrankis

w6851

Nauja

Yra sandėlyje

€70.21 €46.34
Vnt.

Žymos: sniego pūstuvas, oro pūstuvas pc, oro pūstuvas, nešiojamų kompiuterių dulkių pūstuvas, ventiliatoriaus šildytuvas, belaidžiu oro valytuvai, kampas poveikis raktas, nešiojamų kompiuterių cleaner, platus sniego pūstuvas, senovinių ugnies pūstuvas.

Pavadinimas: Belaidžius Laikomo Oro Pūstuvas Vakuuminio

Techniniai duomenys:

Spalva: Geltona

Medžiaga: ABS lukštais

Matmenys: 52 x 15.5 x 21cm / 20.5 x 6.1 x 8,3"

Baterijos tipas: 128vt, 198vt, 228vt

Baterijos talpa: 35800mAh, 45800mAh, 55800mAh

Įkrovimo įtampa: 220V

Sūkių dažnis be apkrovos: 11000-19000r/min

Funkcija

- 2-IN-1 Sistema: Tai orapūtės, bet ir dulkių.

Taikymo sritis: dulkių pašalinimo automobilių variklio, dulkių šalinimas iš kompiuterių atveju, pučia išjungti filtrą likučių, pučia nuo metalo laužas, nuo staklių, pučia nuo pjuvenų, namų ūkio valymo ir dulkių šalinimo, rankena drėgnų ir sausų lapų kieme, ir pan.

- Brushless Motorinių suteikia jūsų įrankis su ilguoju-laikas, daugiau sukimo momento, ir daugiau galios, mažiau dėvėjimosi ir plyšimo, pratęsti gyvenimą-laikas įrankis.

- ABS Lukštais, kurie turi geras izoliacines savybes ir nepriklauso nuo temperatūros, drėgmės ir dažnumą, ir gali būti naudojamas daugelyje aplinkų.

- Belaipsnis greičio jungiklis: Jūs galite reguliuoti oro greitis bus.

- Minkšta guma, surinkimo latakų: pakankamai Lanksti, kad galėtų prasiskverbti giliai į siaurą tarpą ir išvengti braižymo adresatą.

- Spiralė Mentiniai: Rezultatai stiprūs vėjai.

- Kompaktiškas ir neslidus Rankenos Dizainas: Už geresnį sukibimą, ir kad operacija lengviau.

Pakuotė:

1 x Pūstuvas

2 x Baterijos

1 x Įkroviklis

1 x Atliekų Surinkimo Krepšys

(Platinti adapteris, atsižvelgiant į jūsų šalį.)

Skelbimas:

1. Prašome leisti 1-5mm klaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

2. Spalvos gali būti skirtingos, kaip ir skirtumas ekranas, prašome suprasti.

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai