Automobilių stiklai langelį, skydelis nuo Saulės akinius byloje Dėl " Tesla Model 3 automobilių Interjero priedai

Automobilių stiklai langelį, skydelis nuo Saulės akinius byloje Dėl " Tesla Model 3 automobilių Interjero priedai

w68504

Nauja

Yra sandėlyje

€16.14 €12.92
Vnt.

Žymos: 3 modelis, bmw f30, audi a3, automobilio lipdukas, skoda yeti, KARALIUS PAPŪGĄ, riešutų peugeot 307, gna mercedes, automobilio pritaikymas priedai, lauke storag.

Sveiki, sveiki!Mes turime kuponai naudoti, linkiu jums laimingas pirkinių!

Automobilių stiklai atveju, skydelis nuo saulės akiniai atveju

produkto aprašymas

1.Produktas pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, o pamušalas iš akinius atveju yra suprojektuoti su flocking, kuris apsaugo akinius nuo įbrėžimų. 2.Yra 2 stilius jums rinktis, kiekvienas turi savo privalumų, ir visada yra vienas, kad jums tinka. 3.Vienas yra sustabdytas skydelis nuo saulės, kuris gali apkabos, saulės skydelis labai gerai, yra labai tvirta, ir nebus užblokuoti savo vairavimo vizija. 4.Vienas yra dedama už centrinis kontrolės ekranas.Tai daro gerai panaudoti, tuščiosios vietos ir yra labai gražus.Jis taip pat yra stovėjimo numerį.

Apie po pardavimo

1.Po to, kai gaunate prekes, prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų.Mes padėsime jums išspręsti problemą-greičiausias. 2.Jei jums patinka mūsų produktus, prašome pateikti mums gera apžvalga, ačiū jums labai.

Dėkojame, žiūrėti!Mūsų produktai, turite gerų pasiūlymų ar idėjų, aš tikiuosi, jūs galite susisiekti su mumis.Mes tikimės, kad išgirsti iš tavęs!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai