LiuJee KD138 Naujų Aiškių kristalų tabaluoti kaktos vestuvių inscenizacija prom headpieces vestuvių ašaros plaukų papuošalai, aksesuarai

LiuJee KD138 Naujų Aiškių kristalų tabaluoti kaktos vestuvių inscenizacija prom headpieces vestuvių ašaros plaukų papuošalai, aksesuarai

w68442

Nauja

Yra sandėlyje

€3.88
Vnt.

Žymos: crown kaktos, crystal kaktos, bluedio t2, grandinės kaktos, 503, guitar pro, bluedio t4, nuotakos kaktos, kaktos papuošalai, kaktos tiara.

Visi materails nėra toksino ir Ni-nemokamai

1. Visi produktai bus išsiųstas 1-3 dienų(kai kurios specialios laiko reikia 4-7 dienų) nuo mokėjimo žemyn.

2.Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą 3. Užsakymo išlaidų Užsakymo kaina >=180usd siųsti greitai express nemokamas pristatymas, tokių kaip Fedex,DHL,USPS,UPS ir t.t . 4. Mūsų kaina neįeina mokesčiai, PVM, ar kitų paslėptų mokesčių.

Grįžta

Mes priimame grįžti.

Jei esate nepatenkinti su prekės arba prekės, atvyko į neveikia,pls susisiekti su mumis nedelsiant iš dalies grąžinti ar išsiųsti į žemiau pateiktas sąlygas:

1.Deklaracijoje turi būti tai pradinę būklę;

2.Grąžinti per 7 dienas;

3.Pirkėjai moka grąžinimo pašto išlaidas.

Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamų atsiliepimų yra mūsų siekimas.

Tai labai dėkingi, galite palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių ir mes bus grąžinti.

Jei jūs jaučiate, kad mes tai trūksta teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių reitingą,pls, suteikia mums galimybę ir susisiekite su mumis valstybės nepasitenkinimas, mes išspręsti šią problemą už jus. .Jūs galite rasti geros kokybės ,Mažai pirce produktus iš mūsų parduotuvėje .mes esame tiesioginiai gamykloje .

Jei norite padaryti, kad mūsų ( Mūsų MOQ yra 60 vnt.), prašome laiškus su mumis aptarti geresnę kainą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai