627pcs Magic Pilis Modelis Garsaus Filmo Pilies Rinkimo Panoramoje, Architektūros, Statybos Blokus "PASIDARYK pats" Plytas, Vaikams, Žaislai, Vaikų Dovanų

627pcs Magic Pilis Modelis Garsaus Filmo Pilies Rinkimo Panoramoje, Architektūros, Statybos Blokus "PASIDARYK pats" Plytas, Vaikams, Žaislai, Vaikų Dovanų

w68185

Nauja

Yra sandėlyje

€36.33 €29.06
Vnt.

Žymos: ss, tokijo panorama plytos, chateau fortas, ss blokai turas, mūrinis ss, ss plytų karinės, Blokuoti, wm2043, blokų, plytų architektūra, "lego" architektūros san francisco.

Sveiki atvykę į mūsų internetinėje parduotuvėje, Mes branginame kiekvieno sandorio, net jei tik mažas, kad, jums visada bus mūsų klientu.jei šis puslapis nėra rasti tai, ko jums reikia, prašome skirkite laiko aplankyti mūsų parduotuvę, Ten gali būti produktų jums patinka, ačiū!

Produkto Pavadinimas: SS-29067

Kategorija: SS Pasaulyje

Fasuotė: 627

Šį Rinkinį Sudaro: (C4724)

627PCS geros kokybės plytų

Dydis: L : 30 cm W : 8 cm Aukštis : 15 cm

Gaminio Medžiaga : Eco-friendly ABS plastiko

( netoksiškas ir bekvapis )

Pateikti PDF Instrukcijų vadovas( Ne popieriaus vadovai )

--------------------------------------------------------------

Dėmesio!

1. Vadovo ir tinkas yra tik informacinio pobūdžio ir taikomos faktinės dalių pakuotėje.

2. Šis produktas yra SS prekę, o ne ateiti su popieriaus instrukcija.Po to pateikti savo užsakymą, prašome el. pašto adresą ir mes išsiųsime elektroninę brošiūrą savo elektroninio pašto adresą.

3. Visos dalys yra kokybė tikrinama prieš išsiuntimą, taigi, jei paketas jums gauti trūkstamų dalių ar pažeistų dalių, nesijaudinkite.Susisiekite su mumis ir mes išsiųsime juos, jūs iš karto nemokamai.

4. Mes paprastai laivas per 3 dienas nuo gavimo tvarka, ne ilgiau kaip 7 dienas.Jei yra nepavydėtiną situaciją, mes jus informuosime iš anksto.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai