A8L Portable Bluetooth Speaker Mini Belaidės Stereo žemų dažnių Garso Lauke AUX TF Kortelės MP3 Grotuvas su Mikrofonu, Skirti Telefonams, Tabletės

A8L Portable Bluetooth Speaker Mini Belaidės Stereo žemų dažnių Garso Lauke AUX TF Kortelės MP3 Grotuvas su Mikrofonu, Skirti Telefonams, Tabletės

w68164

Nauja

Yra sandėlyje

€11.60 €9.28
Vnt.

Žymos: mp3, belaidis garsiakalbis, "bluetooth" earphon, mp3 smartwatch, "amazon" bluetooth " nešiojamieji garsiakalbiai, "bluetooth" mini garsiakalbis, "bluetooth" garsiakalbis, portabl garsiakalbis, karaok garsiakalbis, m3 grotuvas bluetooth.

A8L Portable Bluetooth Speaker Mini Belaidės Stereo žemų dažnių Garso Lauke AUX TF Kortelės MP3 Grotuvas su Mikrofonu

Aukštos raiškos Garso

Mėgaukitės įspūdingai HD garso kokybė ir stiprus bosas per 3W garso tvarkyklę.Puikiai tinka namų, bendrabučio kambarys, virtuvė, vonios kambarys, automobilių, vakarėlių, kelionių, sporto, ebs.Įmontuotas mikrofonas skambinimo be rankų.

Ilgas Grojimo

Bulit-800 mAh patvarus, baterija, mėgautis 6 valandų muzikos 80% tūrio, iki trijų kartų ilgiau, nei panašaus dydžio nešiojamieji garsiakalbiai.Įkraukite tik 2 valandas, komplekte Mikro USB kabelis.

Universalus Suderinamumas

Palaiko Bluetooth, AUX audio, TF kortelės lizdas.Taigi, jūs galite suporuoti išmaniuosius telefonus, planšetinius kompiuterius, nešiojamuosius kompiuterius ir daugiau per "Bluetooth" (iki 10 m / 33 pėdų) arba prijungti ne "Bluetooth" įrenginių, tokių kaip MP3 grotuvai su įtraukti AUX kabelis, ir taip pat jūs galite žaisti savo muzikos iš TF kortelę.

Ultra Perkeliamumas

Mini pocket dydis (85mm x 3.7 mm), jis tilptų lengvai į savo švarko kišenę ar mažą šoninės kišenės, iš savo kuprinės.Mėgaukitės super muzikos įrenginį bet kur!

Specifikacijos

Dydis:8.5*8.5*3.7 cm

Grojimo Laikas: 6 val.

Įkrovimo Laikas: 3 val.

Ryšio Diapazonas: 33 pėdų

Dažnių Diapazonas: 40Hz-20KHz

Įvesties Prievadai: 3.5 mm AUX uosto

Pakuotės Turinys

1 x Aimitek "Bluetooth" Garsiakalbis

1 x Micro-USB Įkrovimo Kabelis

1 x Vartotojo Vadovas

1 x Audio Kabelis

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai