2VNT / 600 Omega: 600 Omega garso izoliavimo transformatoriaus dažnių diapazonas 18Hz ~ 150kHz -1DB.

2VNT / 600 Omega: 600 Omega garso izoliavimo transformatoriaus dažnių diapazonas 18Hz ~ 150kHz -1DB.

w67887

Nauja

Yra sandėlyje

€16.79
Vnt.

Žymos: 10v transformatorius, paversti, signalo transformatorius, permalloy transformatorius, garso transformuoti, impulso transformuoti, lyginamąją didelės spartos, skydas, transformatorius, 600 omų garso transformatorius, 5 pin transformatorius.

Garnys smėlio plieno lakštas 600 Ω: 600 Ω garso signalas izoliavimo transformatoriaus: Matmenys matavimai transformatoriai.Dažninė reakcija 20Hz ~ 65KHz + 1DB., Aukštos kokybės garso izoliavimo transformatoriaus.Pora pardavimas!

Z11 smėlio plieno lakštai ir deguonies nemokamai varinė emaliuota viela vynioti gali pašalinti skaitmeninis kvapas, ir gali filtruoti AC triukšmo sukeliamų trukdžių įrangą bendra.Visų rūšių aukščiausios klasės profesionalus HIFI priekiniai etape, garso signalo atskirai naudoti.

Šis transformatorius yra suprojektuoti ir pagaminti pasyvus priekiniai etape transformatoriai ir nesubalansuotas RCA įėjimai, RCA naudingumas modelis turi privalumų, geros izoliacijos efektas akivaizdus touch poveikį tonų spalva, pašalinti skaitmeniniai skonio, ir daugiau skonio.

Šis transformatorius yra suprojektuoti ir pagaminti pagal save .

Transformatorius priėmimo Jaunimo trijų sluoksnių Vidurinio du Sluoksnis likvidavimo būdas Tris įrašą dvi Sumažinti nuotėkio induktyvumą ir talpą, platinami ir plėsti dažnio atsakas.Vario skydas, Pora pardavimas!

Kai naudojamas:

Transformatoriaus pusėje 2 pėdų junior , 1 ir 2 kojos, kaip įvesti pin .

Antrinės yra 3 pėdų , 3, 5 pėdų už prarastą koją 4 kojos yra tušti ir nenaudojami .

Transformatorius pin jungtys yra rodomas žemiau.

Kaip pasyvus priekiniai lygio naudoti, kaip parodyta žemiau!

Aukštos kokybės EI Z11 aukštos permeance Smėlio plieno lakštas.Geležies branduolys dydis: 24mm * 18mm * 0,35 mm, 12,5 mm, E, I gabalus, vienas gabalas iš nailono nailono vielos rėmas, didelio grynumo deguonies nemokamai varinė emaliuota viela, Spektaklis yra geras, tyras ir švelnus, aliejingas, blizgesys, prisijungti prie linijos, transformatorių, lauko gylio, padidinti Naiting, puiki garso kokybė perdavimo.

Vidutinis vertinimas: įvesties 600 Eurų vario varža apie 169 ou, indukcinių apie 2.5 H ar pan.Galia 600 omų vario, apie 170 ohm, induktyvumą, apie 2,5 mėgautis, arba tiek,.Nuotėkio induktyvumas apie 1.24 milli, pirmojo etapo platinimo kondensatorius yra apie 330p, gali praeiti 10mA AC signalas arba 3 4mADC signalas, DC įtampa 1000V.

Tikrasis matavimo, 18Hz į 150KHz -1DB.,

Nuo 50 iki 110KHz -0.5 DB,

DC Atlaikyti įtampa 1000V .

Dažnio atsakas kreivė yra plokščia, superior, kad dauguma Japonų TAMRADIO Timulan ir NIHON KOHDEN Fotoelektros 600 600 transformatoriai tos pačios specifikacijos.

Pardavimas, transformatoriai yra pažymėtas bandymų Induktyvumą ir pasipriešinimo Skaičiais, pasirinkite uždaryti match.By Jungtinių amerikos valstijų HP Hui 4262A LCR tiltas matavimas .Vidutinė pamatinę vertę nuoroda tik!

Paaiškinti, Nes nailono karkasas pin šildymo, lengva, minkšta deformacijos, Suvirinimo transformatorių pin greitis greičiau, kitaip jis sukels laisvi.Kita dydžio, indukcinių ir varžos matavimus, yra klaidų.Transformatorius Porą induktyvumą, vertė, renkuosi tik induktyvumą vertė yra panašus parduoti.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai