RHYSONG Vintage "Pasidaryk pats" Portretas Monetos Kryžiaus Širdies Pakabučiai, Nerūdijančio Plieno, Žavesio Moterų Karoliai Padaryti Papuošalai, Aksesuarai 2021

RHYSONG Vintage "Pasidaryk pats" Portretas Monetos Kryžiaus Širdies Pakabučiai, Nerūdijančio Plieno, Žavesio Moterų Karoliai Padaryti Papuošalai, Aksesuarai 2021

w67667

Nauja

Yra sandėlyje

€4.04 €2.42
Vnt.

Žymos: grandinės tarp, pakabukas švytuoklės, stanless plieno papuošalai todėl prekes, necklac, calvin, kryžiaus skaidrių lentelė, kryžiaus skaidrių, christian dior, 24k aukso beždžionė, meno portretas karoliai.

Sveiki atvykę į RHYSONG PAPUOŠALŲ!!

______________________________________

Apie spalvų/dydžių skirtumas: Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Prašome suprasti.Prašome leisti, kai kurie skirtumai dėl rankinis matavimas.

Pristatymas metodas: Užsakymas suma, atėmus USD 5, siųsti ūkio logistika.USD 5 ar daugiau,siųsti registruotu laišku.

Lašas prekybos/didmeninės:Taip, parama.

Klientų aptarnavimo:youwill gauti atsakymą per 12 valandų.(Išskyrus Kinų Pavasario Šventė)

Atsiliepimai:Prašome don ' t give neigiamų komentarų, ne bus, bus sprendimai, kad viskas.Bet klausimas, tik nepamirškite conatct mums.

Thank you so much!!

M01(1,8 cm)M02(1.7X2.3cm)M03(2.0 cm)

M04(1.3X1.9cm)M05(1.45 cm)M06(1.8X1.8cm)

M07(1.5X1.3cm)M08(1,8 cm)M09(1.9X1.4cm)

M10(1.5X1.4cm)M11(1.7 cm)M12(1,8 cm)

M13 1.7X1.1cm)M14(1.7 cm)M15(2.0 cm)

M16(1.0 cm)M17(2.0X1.4cm)M18(1.5 cm)

Kokie mokėjimo būdai?

Cridit kortelės((visa/Master/Maestro/Amex/JCB/Diners Club/Discover/MIR/Hiper/ELO/TROY/ Carte Mėlyna)QIWI, "WebMoney", "Yandex".Pinigai, SMS(MTC/ MegaFon/ Beeline/ TELE2), Ebanx(TEF/Boleto),PPRO(Idealus/ Giropay/ PayU/ Przelewy24/ Sofort Bankininkystė/ Bancontact), PayPal, Western Union,ebs.

Kai prekės bus išsiųstos ir kaip ilgai aš ją gaus?

Mes paprastai laivas klausimas iš per 48 valandas po visą mokėjimo cleared, išskyrus savaitgalį įprastomis sąlygomis. (Teisingas gavėjas informacija ir adresas)

Dauguma sklypų imtis 20-40 dienų, ir mūsų prekes parama pasaulinių pardavimų.Skirtingose šalyse ir regionuose imtis kitu laiku.Taigi, atsiprašau, mes negalime pasakyti tikslaus pristatymo laiko.Jei sklypas nėra atvyko per sutartą laiką, mes grąžinsime jums visiškai.

Ar yra koks nors stebėjimo informaciją?

Kad $ 5 arba mažiau neteikia logistikos stebėjimo informaciją jūsų šalyje.

Kad daugiau nei $ 5 bus išsiųstos registruotu sklypo logistika.Jūs galite patikrinti, kad duomenys arba susisiekite su mumis.Mes pasistengsime atsakyti jums per 12 valandų .

Ką turėčiau daryti, jei aš ne gauti savo prekę, bet apsaugos laikas bėga?

Prašome susisiekti su mumis pirmą, ir mes galime padėti jums jį pratęsti, taigi jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.Tuo pačiu metu, mes stebėti jį jums.

Ar pritariate, didmeninės arba lašas laivybos?Didmeninė,mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8days atvykti.Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.Grąžinimas ir garantijos

Jei gausite produktas yra rasti sugadinti ar kitų problemų, prašome susisiekti su mumis per 3 dienas nuo gavimo prekių, ir pateikti aiškias nuotraukas (apie pakuotę, sekimo numerį, laivybos ir gavėjas informacijos ,produktų) , tai geriau už mus spręsti problemą efektyviai.

Apie Atsiliepimą

Jei jus tenkina mūsų prekių, maloniai prašome užtrukti keletą minučių palikti teigiamą grįžtamąjį ryšį su pilna žvaigždžių mums.Labai ačiū!

Jei radote kokių klausimų ar nesate patenkintas, prašome leiskite mums žinoti, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą, mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą.

Visi darbuotojai Rhysong Papuošalų linkiu laimingas pirkinių!!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai