Silikoninis Dangtelis Apsaugos Įkroviklis Atveju iPhone 12 Magnetinio Belaidis Kroviklis Padas Magsafe Įkroviklį Atvejais Su siurbtuko

Silikoninis Dangtelis Apsaugos Įkroviklis Atveju iPhone 12 Magnetinio Belaidis Kroviklis Padas Magsafe Įkroviklį Atvejais Su siurbtuko

w67469

Nauja

Yra sandėlyje

€7.41 €4.00
Vnt.

Žymos: liūtas telefono skambutis, skambinkite iphone 12, "magsafe" iphone " kortelė, magsafe belaidžio įkrovikliai, topk usb, iphone xs stiklo screen protector gėlių, magsafe 1 lenta, iphon 12 magsafe, kaisi magnetinis laikiklis, belaidžio headphon.

Aprašymas: 1. Atveju MagSafe Įkroviklį: Šis apsauginis padas atveju gali būti naudojami ne tik kaip saugojimo dėžutė MagSafe įkroviklį, bet taip pat gali apsaugoti prietaisą MagSafe įkroviklį, siekiant užtikrinti nuolatinį veikimą ir ilgaamžiškumą, ir netrukdys įkrovimo prietaiso veikimą dėl MagSafe įkroviklį.

2. Aukštos kokybės Medžiagos: apsauginė trinkelėmis atveju yra pagamintas iš aukštos kokybės silicio organinių medžiagų.Ji yra skirta MagSafe įkroviklį, kuris yra tinkamas iPhone 12 Pro Max, 12 Mini, 12 Pro, 11 Pro Max, tai gali laikyti prietaisą už MagSafe įkroviklį, organizuoja ir švarus.

3. Siurbtukas Dizainas: bazė įkroviklis apsaugos atveju priima aštuonkojai siurbtukas dizainas, kuris gali būti stabiliai adsorbuotos ant darbastalio, sienos ir stiklo, leidžia jums vieta jūsų prietaiso MagSafe įkrauti savo mobilųjį telefoną, bet kambario kampe.

4. Lengva Nešti: kroviklis apsaugos atveju yra mažų ir nešiojamų, ne tik gali būti visiškai suderinta su prietaisu Magsafe įkroviklį, bet taip pat gali būti lengvai atliekami bet kur, pvz., komandiruotės ir kelionės.

5. Puikus Suderinamumas: Ši apsaugos trinkelėmis atveju yra suderinama MagSafe Įkroviklį, tai tinka magnetinio kroviklis, skirtas "iPhone", 12 "Pro", "iPhone" 12 " Pro Max, iPhone, 12 mini, iPhone 12 (be įkroviklio)

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Silikonas

Spalva: juoda, balta, mėlyna, raudona, pilka

Tinka: už MagSafe įkroviklį

Pakavimo Sąrašas:

Silikoninis Dėklas*1

Apmokėjimas:

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos mokėti iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Vežimą:

1. Prekės bus išsiųstos Registruotu oro paštu iš Kinijos arba per Kurjerį arba Privačios Linijos.Mes galime tiekti sekimo numerį.

Punktas mažiau nei 2 kg nemokamas pristatymas Kinijos Oro Pašto įsipareigojimų.Jei jums reikia skubiai, prašome pasirinkti kitą, Express pristatymas.

2. We will ship iš užsakymai per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo.Bet koks produktas bus išbandyta 100% iki pristatymo.

3. Mes tik išsiųsti užsakymus, kurie bus patvirtinta adresai.Įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisinga ir iki datos.

4. Atminkite, kad pristatymo laikas gali būti ilgesnis, jei daiktai tikrinami muitinės.

5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Atsiliepimai:

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai