1:12 4WD MN-45/MN-45K RC Vikšriniai Automobilių 2.4 G Nuotolinio Valdymo Big Foot Off-road Vikšrinės Karinės Transporto priemonės Modelis RTR Žaislas Vaikams Dovanų

1:12 4WD MN-45/MN-45K RC Vikšriniai Automobilių 2.4 G Nuotolinio Valdymo Big Foot Off-road Vikšrinės Karinės Transporto priemonės Modelis RTR Žaislas Vaikams Dovanų

w67313

Nauja

Yra sandėlyje

€35.09 €33.34
Vnt.

Žymos: rc sunkvežimių, centrinis scx10, hsp rc, d90 rc4wd, 18 kyosho, rc sunkvežimių, sunkvežimių, automobilių rc, acc rock crawler, 110 skaitytuvas, 10 rc skaitytuvas.

MN-45 1:12 OFF-ROAD TRUCK

Funkcijos: pirmyn/atgal, kairę/dešinę, priekinių žibintų, variklio ir pagreitintas garso.

KIETAS DIDELIO DYDŽIO IR IŠSAMIAI KONSTRUKCIJA: 1:12 masto didelio dydžio, ryškios spalvos, švelni ir tvirta struktūra.Išskirtinį išsamiai dizainas nuo imituoti realų priekinių žibintų detalės, elektra valdomi išoriniai veidrodėliai ir bamperiai suteikia super realus vairavimo patirtį.

2.4 GHz tolimojo BELAIDŽIO NUOTOLINIO valdymo SISTEMA: 2.4 Ghz radijo valdymo pultelio funkcijos itin jautrus gaidukas tarp 100m atstumą, kuris leidžia jums ruošinių gana didelės spartos ant kelių arba coolly dreifo ir jis yra laisvas nuo trukdžių, nuotolinio valdymo automobilių, tuo pačiu metu ir toje pačioje vietoje.

NEPRIKLAUSOMA PAKABA SISTEMA: sraigtinės spyruoklės su aukštos resiliences kiekvienam varantys sukurti įspūdingas slopinimo efektu ir daugiau stabilus ratai.Skarda sustabdymas yra gera laikysena dėl silpnėjančio vibracijos,ir užtikrinti sklandų transporto priemonės kėbulo.

AUKŠTOS KOKYBĖS MEDŽIAGA: - stiprinti lydinio kėbulo ir stiprus guolis yra specialios, skirtos sunku aplinkoje ir bet tvirtas keliai.Ne tik, kad, tvirtos anti-slydimo gumos padangos, šasi ir judrus vairai, pasiekti geri rezultatai, atsparumas dėvėjimuisi ir suspaudimo atsparumas, kuris leidžia automobilis yra lankstesnė, kelio ar bekelės.

Nukariauja VISŲ RŪŠIŲ TRASOS: 4 nepriklausoma pakaba amortizatoriai pasiekti bet kur, kur yra lengva lipti ir leisti jį lengva priimti šuoliai ir neapdorotų vietovių, pavyzdžiui, paplūdimio, sniego, žolės, kalnų kelyje ir roko kelių.

Techniniai duomenys:

Pagrindinė medžiaga: ABS ir Metalo

Spalva: Oranžinė / Mėlyna / Pilka

Variklis: 130 Variklis

Valdytojas: 2.4 GHz 4WD

Kontroliuoti atstumas: Apie 100 m

Baterijos nuotolinio valdymo pultelio: 2 x 1,5 V AA baterijos (neįtraukta)

Sunkvežimių baterija: 7.4 V 500mAh Li-po baterija (yra komplekte)

Naudojant laikas: Apie 30 minučių

Įkrovimo laikas: 2~3 val.

Baterijos dydis: 50 * 30 * 15 mm (apie 35g)

Išmatavimai: 37.5 * 16.5 * 19 cm / 14.7 * 6.49 * 7.48 colių

Amžius: ≥3

Pakuotė:

1 x 1:12 Off-Road Truck

1 x 7.4 V, Li Akumuliatorius

1 x Krovimo Kabelis

/ Apie paslaugos /

Dėl Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas

Ilgiau Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos po užsakymo įvykdymo;

Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės

Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai